Zavřít reklamu

Společnost Apple před malou chvilkou zahájila svou tradiční podzimní Keynote. Podle očekávání by se na ní měl představit iPhone 14, iPhone 14 Pro, Apple Watch Series 8 a další hardwarové novinky.

Několik minut před zahájením konference jsme na obrazovkách mohli pozorovat animaci, připomínající průlet hvězdokupou, skládající se do tvaru loga Apple. Animaci doprovázela skladba Domino. Úderem sedmé hodiny večerní byla zahájena samotná Keynote.

Při tónech skladby Dancing in the Shadows (TSHA) jsme mohli sledovat záběr na zeměkouli a poté si vychutnat tradiční letecké záběry při průletu Apple Parkem. Záběr jako vždy zacílil na Tima Cooka, který Keynote zahájil před hlavní budovou proslovem o tom, že se Apple vždy obklopoval lidmi, kteří si dávali záležet na inovaci, a uvedl, že se dnes můžeme těšit na uvedení tří produktů – iPhonů, AirPods a Apple Watch. Poté Cook plynule přešel k prezentování bezproblémového vzájemného provázání všech tří zmíněných produktů. „Toto umí pouze Apple,“ uzavřel Cook.

Sledujte celý průběh letošní podzimní Keynote prostřednictvím našeho magazínu, a neunikne vám žádná novinka.

Dnes nejčtenější

.