Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Nevydrží baterie ve Vašem iPhonu tak jako dřív? Stále můžete využít letní akce a nechat si vyměnit baterii v iPhonu za jedinečnou cenu.

Výměna baterie v iPhonu v Praze na počkání

Ve většině případů probíhá výměna baterie v iPhone Servisu Tvrzenýsklo.cz na počkání. Není ani nutné se na výměnu objednávat předem. Stačí dorazit na kamennou prodejnu a nechat si baterii vyměnit. Do 15 minut bývá hotovo. Po dobu opravy můžete počkat přímo na prodejně, nebo navštívit nedaleký park. Přímo na prodejně si můžete zakoupit také tvrzené sklo, ochranný kryt, nabíjecí kabel či jiné příslušenství.

Na kolik vyjde výměna baterie v iPhonu?

Aktuálně můžete využít probíhající letní akce, díky které si můžete nechat vyměnit baterii v iPhonu opravdu za jedinečnou cenu. Například výměna baterie u iPhonu 6 vyjde na 590 korun, u iPhonu 7 na 690 korun a mnoho dalších skvělých cen. Prodejna se nachází na adrese Ostrovského 971/11, Praha 5. Otevřeno je každý všední den od 12:00 do 17:00. V případě zájmu o opravu mimo otevírací dobu, napište na jakýkoliv z uvedených kontaktů na webu.

Výměnu baterie v iPhonu neodkládejte příliš dlouho a stavte se!

výměna baterie iPhone X
Výměna baterie v iPhonu X se zachováním ukazatele kondice.

 

Dnes nejčtenější

.