Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Nevydrží váš iPhone tak dlouho nabitý, jako když byl nový? Na vině bude pravděpodobně špatný stav baterie. Nechte si ji vyměnit co nejdřív na počkání za jedinečnou cenu!

Výměna baterie v iPhonu na počkání

Vyměnit baterii v iPhonu si můžete nechat v dnešní době již na počkání bez nutnosti smazání celého telefonu. Stačí dorazit na kamennou prodejnu Tvrzenýsklo.cz a požádat o výměnu baterie. Kamenná prodejna se nachází kousek od stanice metra B – Anděl. Přímo na prodejně můžete po dobu opravy počkat. Většinou je vše do 20 minut hotovo. Navíc se nemusíte ani objednávat předem. Ovšem zákazníci objednaní předem dostanou přednost před zákazníky bez objednání.

výměna baterie iPhone X
Výměna baterie v iPhonu X na počkání se zachováním ukazatele kondice. Ostrovského 971/11, Praha 5.

Při výměně baterie jsou použity baterie o stejné kapacitě, jako baterie originální. Podlepení baterie je pomocí teplovodivých proužků, stejně jako v případě Applu při výrobě iPhonu. U novějších modelů (od iPhonu XS) je možné vybrat si ze dvou druhů opravy. První – bez zachování ukazatele kondice baterie v nastavení. Druhý – se zachováním ukazatele kondice baterie v nastavení. Ohledně obou variant výměny baterie si můžete přejít v přiloženém článku: Chybová hláška po výměně baterie u iPhonu XS a novějších modelů.

výměna baterie v iPhonu X
Kamenná prodejna má otevřeno každý všední den od 12:00 do 17:00. V případě zájmu o výměnu baterie či jiný servis mimo otevírací dobu, obraťte se na jakýkoliv z kontaktů na webu.

Výměna baterie v iPhonu za jedinečnou cenu

Doporučujeme vám s výměnou baterie neotálet! Aktuálně totiž můžete získat výměnu baterie za opravdu jedinečnou cenu. U iPhonu 6 si můžete nechat vyměnit baterii za 590 korun, u iPhonu 7 za 690 korun či u iPhonu 8 za 790 korun. Všechny zmíněné ceny jsou konečné za provedenou práci i náhradní díl dohromady. Na výměnu baterie se vztahuje samozřejmě standardní záruka. Neváhejte tedy příliš dlouho, akce nepotrvá věčně!

akce na výměnu baterie v iPhonu

Ceník prováděných oprav:

Dnes nejčtenější

.