Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Průhledný kryt na iPhone je jednoznačně nejvyhledávanějším a nejoblíbenějším ochranným krytem, kterým svůj iPhone uživatelé chrání. Proč zvolit právě gumový kryt na iPhone?

Gumový průhledný kryt na iPhone? Ta nejlepší ochrana!

Většina uživatelů volí průhledný kryt na iPhone, protože nezakrývá elegantní design iPhonu. Po nasazení tak skoro není poznat, že na iPhonu ochranný obal máte. Při pohledu z větší vzdálenosti tak zůstává zachována barva i zobrazení loga společnosti Apple na zadní straně. Menší gumové výstupky po stranách ochranného krytu se starají o snazší ovládání tlačítek hlasitosti. Po nasazení je ovládání zapínacího tlačítka či tlačítek hlasitosti mnohem snazší a příjemnější.

Samozřejmostí jsou i výřezy v ochranném krytu. Ty zajišťují přístup ke všem konektorům a hlavní kameře. (Nabíjecí konektor, 3,5mm jack konektor) Na zadní straně se nachází výřez na zadní kameru, který je lemovaný. Lemování chrání zadní kameru před poškrábáním. Díky gumovému zpracování je iPhone chráněn nejen proti poškrábání, ale drobným nárazům a pádům. Velkou výhodou je také kompatibila s ochrannými Tvrzenými skly.

Kompatibilita obalu s ochrannými skly

Průhledný obal na iPhone chrání zadní čast a boční hrany iPhonu, na ochranu displeje je ovšem lepší použít kvalitní Tvrzené sklo. Jaké Tvrzené sklo ovšem v kombinaci s průhledným, gumovým krytem zvolit? Ideální 3D Tvrzené sklo na iPhone PREMIUM. Je jedno jestli vlastníte iPhone 7 či iPhone XS Max. 3D Tvrzená skla i ochranné kryty se dělají na všechny modely. Vyberete si ovšem jiný model Tvrzeného skla na iPhone, nic se neděje. Průhledné gumové kryty jsou kompatibilní se všemi typy Tvrzených skel.

Video: Průhledný, Gumový kryt na iPhone

Zajímá Vás, jak takový průhledný, gumový kryt vypadá nasazený na iPhonu? Podívejte se na přiložené video pod odstavcem, kde najdete vše dokonale popsáno.

VÝPRODEJ: Gumový kryt na iPhone za 99 korun!

Jako bonus na závěr je pro Vás připravena speciální akce, která trvá pouze do 12.5.2019, nebo do vyprodání zásob. V rámci akce je možné zakoupit ochranný gumový kryt na jakýkoliv iPhone za jedinečnou cenu 99 korun! – Pokud si budete chtít k ochrannému zakoupit některé z Tvrzených skel, nezapomeňte použít slevový kód: LSA, díky kterému získáte 20% na všechna Tvrzená skla.

Průhledný kryt na iPhone
Průhledný kryt na iPhone

Dnes nejčtenější

.