Zavřít reklamu

Streamovací služba Disney+ konečně dorazila i k nám. Kromě rozkošných animovaných snímků, romantických komedií, vtipných seriálů nebo pravidelných zpráv o životě klanu Kardashianových zde najdete poměrně široké spektrum žánrů, horory nevyjímaje. Které strašidelné snímky a thrillery se v poslední době těší na Disney+ největší popularitě?

Sunshine

Slunce vychládá, na Zemi vládne krutá zima a lidé se snaží zachránit. Před sedmi lety byla ke Slunci vypuštěna první kosmická loď Ikaros I, která se měla pokusit Slunce opět rozžhavit, mise ale ztroskotala. Nyní tedy letí k dříve zářivé hvězdě druhý Ikaros s osmičlennou posádkou a hvězdnou bombou, jejíž vypuštění má Slunce znovu zažehnout… Fyzik Capa se ještě předtím, než se loď ocitne v mrtvé zóně, loučí se svou rodinou na Zemi a slibuje, že posádka udělá pro záchranu života na Zemi všechno. Členové posádky během letu přemýšlejí, co zničilo Ikaros I. Pak náhle loď zachytí signál z vesmíru: patří právě zmizelé kosmické lodi.

Disney+ si můžete předplatit zde

Ulička přízraků

V kriminálním dramatu se představuje Bradley Cooper jako mladý ambiciózní umělec s nadáním zmanipulovat lidi díky vhodně zvolených slov, který se spojí s psychiatričkou (Cate Blanchett), která je však mnohem nebezpečnější než on sám.

Disney+ si můžete předplatit zde

Temná strana dveří

Maria žije se svou rodinou v exotické Indii. Vede šťastný život až do dne, kdy její malý syn zemře při autonehodě. Zoufalá Maria zjistí, že existuje prastarý rituál, který umožňuje živým navázat kontakt s mrtvými a rozloučit se s nimi. Cestuje tedy do starověkého chrámu, kde jsou dveře střežící dva světy. Zničená matka neposlouchá varování, aby dveře nikdy nikdo neotevíral, a naruší křehkou rovnováhu mezi životem a smrtí.

Disney+ si můžete předplatit zde

Stalo se

Mohli jsme to vycítit šestým smyslem, viděli jsme znamení a teď se to stalo. Na světě se objevila úplně nová epidemie – rychle se šíří a je smrtelná. Nejhorším symptomem je totiž naprostá ztráta základního lidského pudu jedince – pudu sebezáchovy. Elliot Moore učí přírodní vědy na střední škole ve Filadelfii. Když napříč státy udeří tajemná smrtící epidemie, vyrazí spolu se svou ženou Almou, kolegou z práce Julianem a jeho osmiletou dcerou na zběsilý útěk před katastrofou. Míří do Pensylvánie a doufají, že na farmách mimo dosah velkých aglomerací se jim epidemie vyhne a jim se podaří přežít stále intenzivněji se šířící hrozbu. Brzy ale začne být jisté, že v bezpečí nebude nikdo a nikde…

Disney+ si můžete předplatit zde

Temný dům

Beth (Rebecca Hall), která se vzpamatovává z nečekané smrti svého manžela, zůstává sama v domě u jezera, který pro ni postavil. Začíná však odhalovat jeho znepokojující tajemství a je odhodlaná je rozluštit.

Disney+ si můžete předplatit zde

Dnes nejčtenější

.