Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Laserové gravírování se spolu s 3D tiskem těší stále vzrůstající popularitě. Díky tomu jsou také jednotlivé produkty i podstatně dostupnější a už vám tak nic nebrání v tom, abyste si je pořídili i do vaší pracovny a začali objevovat jejich rozsáhlé možnosti. Jenže v tomto ohledu je také otázkou, odkud je vlastně zakoupit a podle čeho vybrat? A přesně na tohle si nyní společně posvítíme. Se skvělými nabídkami totiž přichází renomovaný obchod madethebest.com, který je dokonce autorizovaným prodejce gravírovaček a 3D tiskáren od značky Ortur. Právě Ortur je jedním z největších jmen ve svém oboru a pyšní se kvalitními produkty s maximálním důrazem na jednoduchost.

Gravírovačka Ortur Laser Master 2 Pro

S vůbec nejlepší nabídkou se nyní můžete setkat u laserové gravírovačky Ortur Ortur Laser Master 2 Pro, která se dokáže pochlubit v hned několika ohledech. Hned na začátku je vhodné upozornit, že se jedná o jednu z nejlepších gravírovaček, která je vybavena laserovým modulem nové generace. Jak už jsme zmínili výše, firma Ortur u svých produktů vsází na jednoduchost. Právě proto lze u gravírovačky počítat nejen s nesmírně jednoduchou obsluhou, ale také s jejím složením či celkovou správou. Produkt se nadále pyšní druhou generací kvalitních laserů a samozřejmě mu neschází ani několik bezpečnostních systémů. Gravírovačka si hravě poradí s gravírováním do nejrůznějších materiálů a nezalekne se ani řezání. Jednoduše ji jen stačí propojit s vaším počítačem a můžete se rovnou pustit do zdobení či jiných aktivit. Skvělým doplňkem je také vestavěný displej.

Ortur Laser Master 2 Pro

Gravírovačku je navíc nyní možné koupit s parádní slevou. Její cena totiž klesla z původních 579 $ na 559 €. Aby toho ale nebylo málo, tak pro vás ještě máme exkluzivní slevu. Když před placením zadáte slevový kód ve znění ZBP10A30, výsledná cena se vám ještě sníží o dalších 30 $. Za zmínku také určitě stojí bezplatné doručení do České republiky! Mějte ale na paměti, že slevový kód platí pouze do 20. června 2022.

Gravírovačku Ortur Laser Master 2 Pro zakoupíte se slevou zde

Gravírovačka Ortur Laser Master 2 S2

Pokud byste raději zakoupili něco levnějšího, pak se jako perfektní volba nabízí Ortur Laser Master 2 S2. Tato gravírovačka staví na stejných principech jako výše zmiňovaný model a hravě si tedy poradí nejen s gravírováním, ale také řezáním. Samozřejmostí je také nesmírně jednoduché složení a prakticky neomezené možnosti. Vaší jedinou limitací se totiž stává vaše fantazie. Skvělou zprávou také je, že si zákazník může vybrat mezi dvěma laserovými moduly. Na výběr je LU2-4 SF pro lepší gravírování, nebo LU2-4 LF pro lepší řezání s vzduchovou pomocnou tryskou.

Ortur Laser Master 2 S2

Samozřejmě i tento model se dočkal parádního zlevnění. Z původních 429 $ jeho cena totiž klesla jen na 359 $. Jedná se o finální částku včetně veškerých daní, přičemž i zde můžete počítat s bezplatným doručením. A samozřejmě i u této gravírovačky pro vás máme ještě další úžasnou slevu! Když v košíku zadáte slevový kód ve znění ZBS230, výsledná cena se vám sníží o dalších 30 $ na pouhopouhých 329 $. Celkově tak na gravírovačce ušetříte téměř 25 %! S nákupem ale nečekejte. Slevový kód platí jen do 20. června 2022.

Gravírovačku Ortur Laser Master 2 S2 zakoupíte se slevou zde

3D tiskárna Flsun Super Racer

Samozřejmě se nezapomnělo ani na fanoušky 3D tisku. Ti se mohou radovat z velice populární 3D tiskárny Flsun Super Racer, která je nyní k dostání s parádní slevou. Tato 3D tiskárna si dokáže poradit s vytištěním objektů až do velikosti 26 x 33 centimetrů a pyšní se i řadou dalších skvělých vychytávek. Nechybí ji třeba barevný dotykový displej pro její příjemné ovládání, kvalitní zpracování, jednoduchá obsluha, 32-bitová základní deska pro co možná nejvyšší efektivitu a řada dalších bezpečnostních systémů.

Flsun Super Racer

3D tiskárnu Flsun Super Racer si nyní můžete pořídit s poměrně zajímavou slevou. Namísto původních 529,99 $ je totiž k dostání jen za 479 $. Částka v sobě již zahrnuje daň a opět platí i zde bezplatné doručení. Nepropásněte proto tuto jedinečnou příležitost a vrhněte se do světa 3D tisku.

3D tiskárnu Flsun Super Racer zakoupíte se slevou zde

Madethebest

Za veškerými akcemi stojí populární prodejce Madethebest.com. Jak už jsme zmínili výše, tento e-shop je dokonce autorizovaným prodejcem produktů značky Ortur. Své renomé si každopádně vydobyl z hned několika důvodů, mezi které můžeme jednoznačně zařadit bezkonkurenční ceny, rozsáhlou nabídku a odesílání produktů z lokálních skladů. Díky tomu nezáleží, jestli jste v Severní Americe, nebo Evropě – vždy máte jistotu, že vám objednané zboží dorazí prakticky okamžitě.

Aby toho nebylo málo, Madethebest.com navíc nyní pořádá úžasné slevové akce, díky kterým si můžete přijít na řadu produktů za podstatně nižší ceny. Ke zmiňovaným laserovým gravírovačkám navíc obchod zdarma dodává dárky zcela zdarma v podobě ochranných brýlí a dalších pomůcek.

Prozkoumejte exkluzivní nabídku obchodu Madethebest.com zde

Dnes nejčtenější

.