Zavřít reklamu

Apple se v posledních letech absolutně netají tím, že vidí ve svých službách obří potenciál, které lze s trochou šikovnosti proměnit v bohatství. Služby mu sice již nyní generují obrovské tržby i zisky, jak se však nyní zdá, ani zdaleka mu to nestačí.

Portálu Business Insider se podařilo zjistit, že v Applu právě probíhá malé personální zemětřesení právě v týmech starajících se o služby, jehož hlavním cílem je zvýšit příjmy. Plán Applu přitom není zaměřit se na nový obsah, ale spíš “optimalizovat” nynější podobu služeb a případě je podpořit kvalitně zvolenými reklamními strategiemi. Pokud se totiž Applu podaří zapsat se do podvědomí uživatelů ještě víc, může z toho do budoucna těžit naprosto extrémním způsobem. 

Vzhledem k tomu, že služby Applu rostou meziročně i mezikvartálně již mnoho let v řadě, je prakticky jasné, že se tento trend hned tak nezmění, ba naopak bude nabírat na obrátkách. Jak totiž roste uživatelská základna Apple produktů, roste i počet potenciálních zákazníků služeb, o což Applu ve výsledku jde. I přesto bude velmi zajímavé sledovat, jak moc se na vzkvétajícím segmentu může podepsat kvalitní marketing a celková snaha o ještě větší rozkvět. Dřív než v červenci se to nicméně nedozvíme. Apple totiž bude zcela určitě hodnotit svou snahu až po završení kvartálu. 

Dnes nejčtenější

.