Zavřít reklamu

Uživatelé komunikátoru WhatsApp se na iPhonech dočkají v dohledné době další užitečné vychytávky, která zpříjemní jeho používání. Řeč je konkrétně o možnosti skrytí vaší aktivity pro vybrané kontakty, což nyní začala v rámci beta testování Meta stojící za WhatsAppem testovat. 

Novinka bude fungovat dle beta testerů, kteří ji již mají k dispozici, naprosto jednoduše. V nastavení si bude možné zkrátka navolit, pro koho budete viditelní v rámci “naposledy viděn”, které informuje o vaší poslední aktivitě ve službě. Na výběr bude konkrétně z možností Všichni, Moje kontakty a Moje kontakty kromě …, kdy bude možné navolit, pro koho má být váš stav skrytý a pro koho nikoliv. Jednat se tedy bude o poměrně užitečnou vychytávku, díky které se stane WhatsApp soukromějším. 

Jelikož Meta implementaci novinky zatím oficiálně neoznámila a navíc ji teprve nedávno začala testovat v rámci beta testování, je v tuto chvíli otázkou, kdy bychom se jí mohli dočkat. Nicméně vzhledem k povaze novinky jako takové se nicméně nezdá příliš pravděpodobné, že by na ní vývojáři měli pracovat dlouhé měsíce. Její nasazení se proto dá očekávat spíš v horizontu týdnů, byť se samozřejmě nedá v současnosti vyloučit ani to, že se jí Meta rozhodne kvůli nějakým interním plánům pozdržet. 

Dnes nejčtenější

.