Zavřít reklamu

Služba iTunes čas od času zlevňuje vybrané tituly – v dnešním článku se podíváme na pětici filmů, které si na iTunes můžete o víkendu pořidit zvýhodněně. Může se však stát, že filmy na iTunes opět podraží a k zakoupení tak budou za jinou cenu, než uvádíme ve článku. My to bohužel nemůžeme ničím ovlivnit, avšak ujišťujeme vás, že v době psaní článku byly ceny na českém iTunes takové, jaké uvádíme.

Od soumraku do úsvitu

Bratři Geckovi, dva nebezpeční zločinci v divoké akci unesou otce se dvěma dětmi na cestě do úkrytu v baru na mexické straně hranice. Když se hosté promění ve zvrhlé, krvežíznivé upíry, je zřejmé, že to není obyčerný bar. V nerovném boji jsou Geckovi přinuceni spojit se se svými rukojmími, aby vyvázli s holým životem.

  • 59,- vypůjčení, 79,- zakoupení
  • angličtina, čeština

Film Od Soumraku do úsvitu pořídíte zde.

Scary Movie: Děsnej biják

V této parodii populárních hororů naší doby je povědomě vypadající skupinka teenagerů sledovaná více než vágně rozpoznatelným maskovaným zabijákem. Jak se oběti začnou množit a rostou výbuchy smíchu, žádný s vašich oblíbených krváků neunikne satirickému ostří této neuvěřitelně zábavné parodie.

  • 59,- vypůjčení, 79,- zakoupení
  • angličtina, čeština

Film Scary Movie: Děsnej biják pořídíte zde.

Světová válka Z

„To napětí je vražedné!“ prohlašuje Peter Travers z Rolling Stone v tomto rychle se odvíjejícím, tep zrychlujícím velkofilmu o možných posledních dnech lidstva. Bývalý zaměstnanec OSN Gerry Lane (Brad Pitt) je povolán, aby pomohl zastavit chaotickou pandemii, která zachvátila populaci po celém světě. Lane bojuje, aby udržel v bezpečí svou rodinu, zatímco hledá zdroj nákazy, než zničí celou civilizaci. David Denby z New Yorkeru nazval Světovou válku Z „nejuspokojivějším akčním filmem posledních let“.

  • 59,- vypůjčení, 79,- zakoupení
  • angličtina, české titulky

Film Světová válka Z pořídíte zde.

Troy

Od počátku věků vedou lidé války. Někteří kvůli moci, někteří kvůli slávě, někteří kvůli cti… a někteří kvůli lásce. Brad Pitt v epickém příběhu o vášni, hrdinství, zradě a válce, který se předává z generace na generaci od počátků civilizace – příběh Trojské války. Tisíc let před Kristem unesl trojský princ Paris legendární řeckou krásku Helenu, královnu Sparty, čímž rozpoutal válku vedenou hrdiny Achillem a Hektórem, která zpustošila starověký svět.

  • 59,- vypůjčení, 129 ,- zakoupení
  • angličtina, čeština, české titulky

Film Troy pořídíte zde.

Legenda o sovích strážcích

Hlavní postavou je mladý soví kluk Soren, který je okouzlen historkami svého otce o strážcích Ga’Hoolu – mýtické skupině okřídlených bojovníků. Ti bojovali proti zlým Čistým, jak si sami říkají, ve velké bitvě za záchranu všech druhů sov. Zatímco Soren sní o tom, že jednoho dne se přidá ke svým hrdinům, jeho starší bratr Kludd se té představě jen vysmívá a touží jen po lovu, létání a být otcovým oblíbencem místo Sorena. Kluddova žárlivost má ale hrůzné následky – oba soví sourozenci vypadnou z hnízda na vrcholu stromu přímo do spárů Čistých. Teď je na Sorenovi, aby se pokusil o odvážný únik s pomocí dalších mladých soviček. Společně letí přes moře i skrze mlhy, aby našli Velký strom – domov legendárních sovích Strážců Ga’Hoolu, jenž jsou jedinou nadějí na vítězství v bitvě proti Čistým a na záchranu sovích království.

  • 59,- vypůjčení, 129,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Legenda o sovích strážcích pořídíte zde.

Dnes nejčtenější

.