Zavřít reklamu

Čtrnáctý únor není jen příležitostí k vyznání lásky partnerovi či partnerce, ale ve světě Applu taktéž příležitostí k získání exkluzivního odznáčku v rámci fitness výzvy na Apple Watch. Pokud se tedy řadíte mezi nadšence, kteří si odznáčky v žádném případě ujít nenechají, dnes je váš den.

Valentýnská fitness výzva, nebo chcete-li výzva k Měsíci srdce, jak ji nazývá samotný Apple, probíhá po celý dnešní den s tím, že k jejímu splnění stačí jen odcvičit alespoň třicetiminutový trénink, které je samozřejmě třeba zaznamenat právě přes Apple Watch. Odměnou vám kromě odznáčku budou jako již tradičně i samolepky do iMessage a FaceTime právě s tématikou srdcí.

Jelikož o blížící se fitness výzva informoval Apple už před několika týdny skrze tiskovou zprávu, není její dnešní start absolutně žádným překvapením. Je nicméně možná trochu škoda, že na ní Apple dnes ještě neupozornil například skrze push notifikaci, kterou by jí uživatelům připomněl. Přeci jen, abyste se o ní dozvěděli, je třeba navštívit sekci s odznáčky, kde si ji lze i se zadáním zobrazit. Pozitivní je nicméně alespoň fakt, že třicetiminutové cvičení lze zařadit mezi ty jednodušší způsoby plnění, díky čemuž můžete odznáček získat třeba i díky pouhé cestě na nákup zaznamenané přes Cvičení coby chůze venku.

fitness vyzva

Dnes nejčtenější

.