Zavřít reklamu

Kritika aplikace Apple TV, kterou vydal Apple relativně nedávno coby prostor pro sledování filmů a seriálů z iTunes spolu s obsahem z Apple TV+, neustává. Po vlně nevole pramenící z nepřehlednosti aplikace jako takové nyní hlásí čím dál více jablíčkářů i problémy s její funkčností – konkrétně s přehráváním zvuku u koupených či vypůjčených pořadech. 

Na sociálních sítích a diskuzních fórech se v poslední době začínají objevovat v poměrně velké míře příspěvky naštvaných jabláčkářů točící se kolem toho, že jim u koupených či půjčených pořadů zkrátka nefunguje zvuk a to na žádném zařízení, na kterém se jej snaží přes aplikaci Apple TV sledovat. Jinými slovy – je úplně jedno, zda se jedná o aplikaci určenou pro smart TV, herní konzole či přímo Apple produkty, což je poměrně zajímavé. 

Jelikož účinné řešení tohoto problému v současnosti neexistuje, nezbývá jablíčkářům nic jiného než kontaktování podpory s prosbou o pomoc. Ta je však relativně bezradná, jelikož je schopná jen vrátit peníze za snímek, nikoliv poskytnout jeho novou a snad funkční kopii. To jinými slovy znamená, že uživatelé, kteří nakoupili své pořady například ve slevových akcích a jejich výměnu řeší už po jejich uplynutí je zkrátka už tak levně neseženou, což je přinejmenším škoda. Jelikož se však jedná “jen” o softwarovou záležitost, dá se očekávat, že se jí Applu podaří v dohledné době vyřešit a vše bude fungovat přesně tak, jak má. 

Dnes nejčtenější

.