Zavřít reklamu

Tempori, todo mate – widget, reminder a Pedometer Plus. To jsou aplikace, které se dnes objevily v akci a jsou k dispozici zdarma či se slevou. Bohužel se ale může stát, že se některé aplikace opět vyhoupnou na svou původní cenu. Tohle samozřejmě žádným způsobem ovlivnit nemůžeme a chceme vás tímto ujistit, že v době psaní článku byly aplikace k dispozici se slevou, nebo dokonce zcela zdarma.

Tempori

Každý člověk má svůj vlastní 24 hodinový cyklus. Aplikace Tempori vás velice snadno pomůže vytvořit váš hlavní cyklus a vám na vašich jablečných hodinkách již jen postačí, abyste si zapisovali různé záležitosti. Jak aplikace vypadá si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii. Zároveň se nebojte asijských znaků. Program je celý k dispozici v angličtině.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

todo mate – widget, reminder

Stažením aplikace todo mate – widget, reminder si přijdete na parádní nástroj, který vás dokáže na poli produktivity posunout kupředu. S pomocí tohoto programu si totiž můžete vést perfektní přehled nad všemi vašimi nadcházejícími úkoly a zároveň jej využít pro psaní poznámek. Všechny záznamy jsou posléze synchronizovány prostřednictvím iCloudu.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Pedometer Plus

Jestliže hledáte nějakou velice jednoduchou a částečnou náhradu za nativní aplikaci Kondice, tak by vás možná mohl zaujmout nástroj Pedometer Plus. Tento program slouží jen a pouze na měření vašich kroků, přičemž si zároveň můžete nastavit svůj denní cíl a postupně se zlepšovat. Aplikace však zmiňovanou Kondici samozřejmě nenahradí.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.