Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Sleep Sounds: relaxing sounds

Stažením aplikace Sleep Sounds: relaxing sounds získáte parádní nástroj, který vám pomůže s relaxací a usínáním. Tento nástroj totiž nabízí obsáhlou kolekci nahrávek přírody, které vás dokážou skvěle uklidnit. Samozřejmě ani nechybí možnost pro časovač, aby vám program nehrál celou noc. Lze jej navíc použít i jako budík.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

dB meter – noise measure

Aplikace dB meter – noise measure využívá mikrofon vašeho iPhonu či iPadu, s jehož pomocí dokáže změřit okolní hluk. Díky tomu se tak můžete dozvědět například o tom, v jak moc hlučném prostředí se vlastně zdržujete. Tyto údaje si pak můžete prohlédnout i v rámci statistik.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Green Screen – chroma key

Věnujete se videotvorbě a do své práce komponujete i klíčování? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak by se vám mohla hodit aplikace Green Screen – chroma key. Tento nástroj displej vašeho iPhonu či iPadu promění do zelené či tmavě modré barvy, což už následně v postprodukci snadno vyklíčujete a nahradíte prakticky čímkoliv.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Safety Photo+Video Pro

Chtěli jste si někdy dodatečně zabezpečit vaše fotografie a videa? V takovém případě by vám mohla skvěle pomoct oblíbená aplikace Safety Photo+Video Pro, s jejíž pomocí si můžete zmiňované soubory i alba uzamknout prostřednictvím hesla. Následně se k nim bez hesla či autentizace prostřednictvím Face/Touch ID nedostanete.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Fitness and Productivity Timer

Jak již samotný název napovídá, aplikace Fitness and Productivity Timer slouží pro potřeby cvičení a pro maximalizaci vaší produktivity. V rámci tohoto programu si totiž jednoduše nastavíte, po jak dlouhou dobu byste se chtěli na danou aktivitu soustředit. Následně se vám spustí odpočet, díky čemuž nebudete chtít mrhat časem.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Drink Water – Daily reminder

Pitný režim je pro lidské tělo nesmírně důležitý, ale přesto na něj lidé častokrát zapomínají. V tomto směru se skvělým parťákem může stát aplikace Drink Water – Daily reminder, s jejíž pomocí už tento problém mít nebudete. Program vám totiž bude připomínat, abyste se napili, a zároveň slouží pro vedení statistik toho, kolik tekutin jste za daný den vlastně přijali.

  • Původní cena: 149 Kč (Zdarma)

Easy Paint

Jestliže máte rádi kreslení a malování, tak byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci Easy Paint. Tento nástroj totiž přesně pro tyto činnosti můžete využít a dokonale tak tvořit vlastní díla. Zároveň se nabízí i možnost pro úpravu vašich fotografií. Jak to celé vypadá a funguje naleznete v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.