Zavřít reklamu

DownCount Countdown Timer, Rivets – rugged watch faces a Retro Twist: Watch Games. To jsou aplikace, které se dnes objevily v akci a jsou k dispozici zdarma či se slevou. Bohužel se ale může stát, že se některé aplikace opět vyhoupnou na svou původní cenu. Tohle samozřejmě žádným způsobem ovlivnit nemůžeme a chceme vás tímto ujistit, že v době psaní článku byly aplikace k dispozici se slevou, nebo dokonce zcela zdarma.

DownCount Countdown Timer

Stažením aplikace DownCount Countdown Timer získáte parádní nástroj, díky kterému už nikdy nezapomenete na žádnou nadcházející událost – pokud si ji tedy nejprve zapíšete. Tento program totiž funguje jako odpočet. Jednoduše vám stačí si na iPhonu/iPadu zapsat zmiňované události a obratem na jablečných hodinkách uvidíte, kolik dní zbývá například do dovolené, výročí, začátku sezóny a podobně.

  • Původní cena: ()

Rivets – rugged watch faces

Napadlo vás někdy, že byste si nějak elegantně upravili vaše ciferníky? V takovém případě by vám mohla pomoct praktická aplikace Rivers – rugged watch faces, s jehož pomocí můžete zmiňované ciferníky obohatit například o různé šrouby a nýty, čímž dosáhnete retro vzhledu.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Retro Twist: Watch Games

Jablečné hodinky Apple Watch nemusíte nutně využívat jen pro zobrazování času a notifikací, ale můžete si na nich také zahrát nejrůznější hry. To může v některých situacích přijít náramně vhod a jedná se tedy o skvělý způsob pro zabavení. Zakoupením aplikace Retro Twist: Watch Games získáte přístup ke kolekci miniher jako Super Jump, Retro Racer, Contra Pang a řadě dalších. Jak jednotlivé tituly vypadají si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.