Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Nemusíte trpět zrovna arachnofobií, aby vám při pohledu na pavouka ztuhnul úsměv na rtech. Pro většinu jablíčkářů je totiž pavouk na displeji horší představa než tarantule za krkem. Problém je, že při intenzivním používání jakéhokoliv telefonu se občasným pádům prostě nevyhnete. Před dvaceti lety jste mohli telefon pustit z prvního patra na chodník a nejspíš by se moc nestalo, u moderních telefonů je to ale jinak. 

Velké a drahé displeje jsou technologicky úplně jinde než jejich předchůdci mobilního dávnověku. Mají však zásadní nevýhodu: téměř žádnou odolnost proti poškození. Praskliny na displeji většinou sice málokdy ovlivní fungování telefonu, výrazně ale kazí požitek a dojem z jeho používání. U iPhonu to platí asi stonásobně, protože nepatří mezi nejlevnější zařízení a zároveň slouží i jako doplněk vaší image..

Řešení je jediné, zakoupit ochranné sklo, které nárazy a pády schytá místo drahého displeje. Ovšem není sklo jako sklo. Prémiový telefon, kterým iPhone je, si zaslouží prémiové ochranná skla. A není to jen laciná reklama, existuje hned několik relevantních důvodů proč zbytečně nešetřit a těch pár stovek navíc za kvalitní sklo z kapsy vytáhnout. Mnohonásobně se vám to vyplatí na vysoké úrovni ochrany a komfortu použití.

3D Tvrzené sklo na iPhone SE 2020 PREMIUM

Toto sklo samozřejmě nabízí plnou kompatibilitu s výše uvedeným modelem iPhonu. Výřezy pro domovské tlačítko, sluchátka a další považujeme za samozřejmost. Zde jsou všechny výřezy umístěny s naprostou precizností, která nijak neovlivňuje citlivost tlačítek ani čtečky otisků. Zásadní rozdíl oproti levnějším sklům ovšem zjistíte hned na první pohled. Tvrzené 3D sklo je neuvěřitelně tenké. Při tloušťce 0,3 mm připomíná spíše tenký film, který ale i při těchto parametrech poskytuje maximální stupeň odolnosti 9H.

Na displeji je sklo skoro k nepovšimnutí a nijak nemění váš pocit z používání telefonu. Díky zanedbatelné hmotnosti prakticky nemáte šanci poznat rozdíl váhy před a po nalepení. Konec upatlaným displejům. Dotykový displej nikdy neochráníte před ušpiněním. V boji s upatlaným displejem máte v podstatě jen dvě možnosti – neustále si mýt ruce, což prý není až tak zdravé, nebo displej neustále čistit.

3D Tvrzené sklo na iPhone SE 2020 PREMIUM má pro tyto případy velmi odolnou oleofobní vrstvu. Tato speciální úprava povrchu skla odpuzuje oleje a tedy i mastnotu v podobě lidského potu. Displej vašeho telefonu vydrží déle bez šmouh a hlavně půjde daleko lépe vyčistit.

Nechte si nalepit sklo odborníkem

Kvalitní sklo je jedna věc, jeho aplikace je ale věc druhá. Někdy uděláte všechno poctivě a stejně pod sklem zůstanou bublinky nebo nepřilehne dokonale. V případě iPhonu zato možná ani nemůžete vy. Existuje totiž problém zvaný „haló efekt“. Určité typy skel u některých modelů iPhonu prostě přilepit nelze. Respektive lze, ale zůstane vám nevzhledné pruhy podél okrajů.

Společnost Apple tento problém zpočátku poněkud zaskočil a u mnohých skel se mu prakticky nedá vyhnout. Můžete se snažit jak chcete, ale kraje držet nebudou. Řešení je opět pouze jediné – koupit prémiové sklo, které tímto neduhem garantovaně netrpí, což je případ právě tohoto 3D skla. Pokud chcete mít stoprocentní jistotu, že nebudete muset navěky zírat na displej přes bubliny nebo odlepené okraje, tak navštivte pražskou prodejnu e-shopu tvrzenysklo.cz. 

Prémiová skla pro všechny modely iPhone tady pořídíte za pár minut a zároveň zabijete dvě mouchy jednou ranou – poradí vám s koupí vhodného typu ochrany pro váš model telefonu a rovnou vám jej ZDARMA a profesionálně nalepí na displej.

Krabičky tvrzené sklo

Dnes nejčtenější

.