Zavřít reklamu

Export Contacts Pro

Jestliže byste si rádi zálohovali vaše kontakty, může vám k tomu posloužit praktická aplikace Export Contacts Pro. Tento nástroj totiž dokáže exportovat celý váš adresář ve formátech jako XLSX, CSV a vCard. Díky tomu je můžete vzápětí kupříkladu sdílet, anebo v případě formátu vCard je ihned obrátit.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

TIMER – Service Activity Timer

Aplikace TIMER – Service Activity Timer funguje jako povedená alternativa nativního Časovače. Jednoduše vám tak stačí nastavit odpočet a aplikace vás po vypršení časového limitu o skutečnosti informuje. Výhodou ale je, že si vede statistiky, které vám dokážou poskytnout například měsíční přehled.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Easy Spending Budget

Není žádným tajemstvím, že správa financí může dát pořádně zabrat. V tomto směru vám naštěstí dokáže pomoci řada nástrojů, mezi které se řadí i aplikace Easy Spending Budget. Tento program vás totiž naučí pracovat s rozpočtem, lépe hospodařit s vašimi penězi, a případně dokáže pomoct i při investování.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

This Is the Police

Řadíte se mezi milovníky strategických adventur? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste se měli přinejmenším podívat na hru This Is the Police. V tomto titulu se ponoříte do příběhu plného intrik, korupce a zločinu, kdy budete zastávat roli policejního šerifa a povedete celé oddělení. Váš úkol je přitom jasný – do důchodu si vydělat půl milionu dolarů, na což máte 180 dní. Zdali se vydáte cestou dobra a budete se vypořádávat se zločinem svědomitě, nebo budete brát úplatky a spolupracovat s mafií, je už jen a pouze na vás.

  • Původní cena: 179 Kč (79 Kč)

Football Manager 2021 Mobile

Milovníky fotbalu pak s jistotou potěší sleva na hru Football Manager 2021 Mobile. V tomto titulu se zhostíte role hlavního trenéra vašeho oblíbeného mužstva a váš úkol bude jasný. Budete totiž muset mužstvo přivést k co možná nejvíce úspěchům. Přitom se budete vypořádávat s formou, plánovat strategie na jednotlivé zápasy a podobně.

  • Původní cena: 229 Kč (129 Kč)

Dnes nejčtenější

.