Zavřít reklamu

Do startu úvodní Keynote letošní vývojářské konference WWDC už zbývají poslední hodiny, které však budou dle všeho jako již tradičně prošpikovány úniky informací o věcech, které nás na Keynote čekají. Co dalšího tedy uniklo na veřejnost?

O jeden z největších úniků se paradoxně postaral samotný Apple, který aktualizoval App Store o nové identifikátory, ve kterých odhalil pár zajímavých novinek. Tou suverénně nejzajímavější jsou přípravy aplikace Mind (tedy mysl) pro Apple Watch a iPhone, která bude velmi pravděpodobně zaměřena na udržování mentálního zdraví, jeho sledování či cokoliv s ním spjaté. Apple tak dostojí svým slibům spočívajícím právě v soustředění se na zdraví jeho uživatelů. 

App Store rovněž odhalil, že Apple chystá pro Apple Watch novou aplikaci Tipy, ve které bude zřejmě uživatele seznamovat s možnostmi jeho hodinek, a Kontakty, což bude kopie stejnojmenné aplikace z iPhone, která umožní přes hodinky snadnější kontakt s okolím. Jak přesně tyto novinky pojme je ale zatím samozřejmě ve hvězdách a bude tomu tak až do dnešního večera. Keynote totiž začíná “až” v 19 hodin našeho času.

Dnes nejčtenější

.