Zavřít reklamu

Jak zjistit firmware v AirTagu aktuálně zajímá většinu uživatelů těchto lokalizačních přívěšků. Před několika hodinami totiž Apple přišel s aktualizací firmwaru k AirTagu, který přichází s vylepšeními a opravami. Před krátkou dobou jsme se společně podívali na to, jakým způsobem můžete u AirTagů vyvolat aktualizaci firmwaru. Kromě toho byste ale také měli vědět, jak zjistit aktuálně nainstalovanou verzi firmwaru, abyste případně mohli zjistit, zdali už u vás aktualizace proběhla.

Jak zjistit firmware v AirTagu

Postup pro zjištění aktuálně nainstalované verze firmwaru u AirTagu je relativně skrytý. To znamená, že klasickým způsobem se k této informace nedostanete. Je nutné přesně vědět, kam musíte klepnout, aby se verze firmwaru zobrazila. Postupujte proto následovně:

  • Prvně je nutné, abyste svůj AirTag měli v dosahu vašeho iPhonu.
  • Jestliže podmínku splňujete, tak otevřete nativní aplikaci Najít.
  • Nyní ve spodním menu lokalizujte a rozklikněte sekci Předměty.
  • V seznamu předmětů opatřených AirTagem nyní rozklikněte ten požadovaný.
  • Po rozkliknutí věnujte pozornost ikoně baterie pod název a klepněte na ni.
  • Poté se zobrazí sériové číslo vašeho AirTagu, společně s verzí firmwaru.

AirTagy jsou tady s námi teprve několik málo týdnů, během kterých Apple ještě dolaďuje pár detailů, které se pak promítnou právě v nové verzi firmwaru. Veškeré AirTagy byly svým majitelům odesílány s nainstalovaným firmwarem 1.0.225. Aktuálně nejnovějším firmwarem, který byl zpřístupněn teprve před několika málo hodinami, je ten s označením 1.0.276. Pokud chcete zjistit, jak provést aktualizaci, tak se stačí přesunout do článku, který přikládám níže.

Dnes nejčtenější

.