Zavřít reklamu

Přestože nás od Vánoc a tedy i volných dní dělí již jen relativně málo času, Apple nezahálí a vydává jeden software za druhým. Po finálních betách iOS 15.2 a dalších OS ze začátku tohoto týdne vypustil v noci i veřejnou verzi nového firmwaru pro AirPods 2, 3, Pro a Max. Ten pak doplnil i novým firmwarem pro nabíječku MagSafe. 

Nový firmware pro AirPods nese označení 4C165 a na 2. generaci AirPods a modelu Max nahrazuje 4A400. Na AirPods Pro pak přepíše 4A402 a na AirPods 3 pak 4B66. Jeho instalace je jako již tradičně automatická s tím, že je pro ní potřeba zajistit jen připojení AirPods k iPhonu. Pokud vám firmware nebude několik dní nainstalován automaticky, zkuste sluchátka ještě připojit k nabíječce. Kontrolu firmwaru AirPods pak uděláte tak, že po jejich připojení k iPhonu navštívite Nastavení – Obecné – Informace a zde sjedete dolů k sekci AirPods a zkontroluejte verzi firmware. Co přesně přináší však bohužel v tuto chvíli netušíme, jelikož Apple opět rezignoval na zveřejnění jakýchkoliv poznámek k aktualizaci. 

Kromě firmware pro AirPods jsme se před pár hodinami i nového firmware pro nabíječku MagSafe. Ten je označen jako 10M229 a na MagSafe přepisuje dosavadní 9M5069. Jeho instalace je taktéž automatická a to po připojení kompatibilního iPhonu. 

AirPods můžete zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.