Zavřít reklamu

EPSViewer Pro

Zakoupením aplikace EPSViewer Pro získáte jednoduchý nástroj, s jehož pomocí můžete otevřít nejrůznější grafické soubory. Tento nástroj si tedy konkrétně poradí s formáty jako PDF, SVG, EPS, AI a řadou dalších. Výhodou navíc je, že tyto soubory můžete převést do dalších formátů.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Diagrams

S pomocí diagramů můžete vizualizovat prakticky cokoliv a taktéž se jedná o perfektní způsob pro lepší pochopení nejrůznějších struktur a procesů. Pokud by se vám hodila aplikace, která s diagramy perfektně spolupracuje, tak byste se měli přinejmenším podívat na program Diagrams. Jak nástroj vypadá a funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 599 Kč (379 Kč)

Audio Normalizer – Mp3 Gain

Možná jste se už někdy setkali se situací, kdy při přehrávání hudby hrála jedna skladba hlasitěji, kdežto druhá byla zase příliš potichu. Tento problém dokáže řešit aplikace Audio Normalizer – Mp3 Gain, která se dokáže postarat o sjednocení hlasitosti. Díky tomu se už následně nemusíte obtěžovat s neustálou úpravou hlasitosti.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

timeLAPSE

Aplikace timeLAPSE představuje zajímavé řešení, které může přijít vhod například rodičům s menšími dětmi. Tento program totiž v předem nastaveném intervalu vytváří snímky obrazovky a následně je ukládá do vybrané složky. Takto si následně můžete prohlédnout, co se na počítači vlastně dělo.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Rise of the Tomb Raider

V akci se nyní nachází i druhý díl z restartované herní série Tomb Raider s označením Rise of the Tomb Raider. V tomto titulu se chopíte role nebojácné dívky jménem Lara Croft, která má na svůj věk obrovské zkušenosti a doslova si prošla peklem. I v tomto díle na vás čeká vtahující příběh, souboje s nepřáteli, řešení nejrůznějších záhad a řada dalších úkolů.

  • Původní cena: 9,99 € (3,99 €)

Dnes nejčtenější

.