Zavřít reklamu

Na stránkách Applu si můžete kromě lokalizátorů AirTag jako takových pořídit také hned několik různých druhů příslušenství. Mimo jiné zde najdete také luxusní příslušenství značky Hermès. Pokud byste si ale kterýkoliv z AirTag Hermès kousků chtěli nyní zakoupit, měli byste smůlu – Apple na svém americkém webu uvádí, že veškeré Hermès příslušenství pro jeho AirTagy je dočasně nedostupné. Důvody nedostupnosti nejsou známé, existuje ale jistá pravděpodobnost, že by za nedostupností mohly stát problémy s kvalitou.

Společnost Apple na svých stránkách nabízela celkem tři různé druhy Hermès příslušenství pro AirTag. Vzhledem k opravdu vysoké ceně si lze jen velmi těžko představit, že by za jeho nedostupností stál masivní zájem ze strany uživatelů – mnohem pravděpodobnější je, že navzdory zvučnosti a prestiži značky Hermès se u zmíněných doplňků objevily vady na kvalitě. Server 9to5Mac nedávno zveřejnil příběh jednoho ze svých čtenářů, který si ke svému AirTagu pořídil právě příslušenství Hermès – kožený doplněk se mu ale jednoho dne jednoduše rozpadl v kapse. Dotyčnému bylo doporučeno, aby si doplněk nechal vyměnit v jedné ze značkových prodejen, tam se ale dozvěděl, že výměna není možná, a že mu tedy zbývají jen dvě možnosti – buďto si nechat vrátit peníze, nebo rozbitý přívěšek zaslat přímo do Hermès a doufat v úspěšné vyřešení celého případu.

„Vytáhl jsem z kapsy klíče a překvapilo mě, že mi v ruce zůstal pouze AirTag a samotné poutko,“ uvádí zmíněný čtenář, a dodává, že se svým AirTagem zacházel opravdu velmi opatrně. Dodává, že mu jeho přívěšek doslova rozpadl bez možnosti opětovného sestavení. Když telefonicky kontaktoval AppleCare, byl odeslán do kamenné prodejny. Zde mu byl nejprve sjednán termín schůzky za účelem výměny, druhý den se ale dozvěděl, že příslušenství AirTag Hermès není dostupné, a byly mu nabídnuty výše zmíněné možnosti. Čtenář, který se rozhodl zůstat v anonymitě, poskytl serveru 9to5Mac snímky rozbitého příslušenství – prohlédnout si je můžete ve fotogalerii tohoto článku.

Dnes nejčtenější

.