Zavřít reklamu

Export Contact

S pomocí aplikace Export Contact můžete rychle a jednoduše exportovat váš kompletní adresář a následně jej kupříkladu sdílet. Jedná se tak o poměrně elegantní způsob, jak si přetáhnout kontakty například do nového iPhonu či iPadu, případně jak je všechny zálohovat.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Coins – Personal account book

Správa financí není úplně jednoduchým úkolem, a proto se hodí mít po ruce nějakého pomocníka. Tím může být i aplikace Coins – Personal account book, která slouží k monitorování vašich výdajů a příjmů, díky čemuž vám následně dokáže poskytnout zajímavé informace. Můžete si tak uvědomit, za co nejvíce utrácíte, případně kde by se dalo ušetřit.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Power Reverse Image Search

Vyhledávat obrázky na základě klíčových slov můžete poměrně jednoduše. Pokud ale potřebujete tento proces otočit a na základě obrázků dohledat například zdroje či podobné snímky, můžete k tomu použít aplikaci Power Reverse Image Search. Program konkrétně prohledává vyhledávače jako Google, Yandex, TinEye, Reddit, Baidu a Sogou.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Incredibox

Po delší době do akce znovu zavítala oblíbená hra Incredibox, ve které se zhostíte role beatboxera a budete tedy vytvářet vlastní muziku. Vybrat si přitom můžete ze sedmi zajímavých stylů a následně se rovnou vrhnout do nahrávání a následného sdílení vašich mixů. Dokážete si získat pozornost lidí?

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

Weight Loss Workout Meditation

Jestliže byste rádi zhubli, tak byste se určitě měli přinejmenším podívat na aplikaci Weight Loss Workout Meditation. Tento nástroj každopádně neslouží k vedení vašich tréninků, nýbrž pro posílení vaší vůle a disciplíny. K tomu program používá principy hypnózy a prostřednictvím přívětivých nahrávek vás tak dokáže nakopnout.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

iWriter

Zakoupením aplikace iWriter si přijdete na vcelku zajímavý nástroj, který funguje jakožto textový procesor a umožní vám si zapisovat nejrůznější poznámky a dokumenty. Program se vyznačuje svým minimalistickým zpracováním, přívětivým uživatelským prostředím a obecně svou jednoduchostí. Všechny vaše dokumenty jsou navíc automaticky synchronizovány prostřednictvím iCloudu, přičemž je samozřejmě můžete i sdílet ve formátu PDF či JPG.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

FaceComedy

Určitě jste už někdy zahlédli videa, ve kterých se nachází slavné hvězdy, akorát je jejich obličej nahrazen obličejem někoho jiného. Přesně tohle si budete moci také vyzkoušet a náramně se tak pobavit prostřednictvím aplikace FaceComedy, která nabízí rozsáhlé možnosti. Vývojář k tomu slibuje, že všechny vaše fotografie jsou okamžitě ze serverů mazány a nejsou používány k žádným komerčním účelům.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.