Zavřít reklamu

Udělejte si kino doma. Tak prezentuje svou relativně novou službu síť YouTube, která umožní zakoupení a vypůjčení filmů, podobně jako to můžete podstoupit v iTunes. Jedná se o nejnovější hity, ale i filmy prověřené léty, od trháků, které si vysloužily ocenění odborné i laické veřejnosti, až po nezávislé snímky. 

Na celou galerii se můžete podívat nejen z pohodlí svého domova, tedy na televizích podporující službu YouTube, ale i na mobilních telefonech a tabletech kdekoli na cestách. V případě platformy iOS najdete celou galerii v záložce Prozkoumat, kde si stačí rozkliknout nabídku Filmy. Zde už se vám zobrazí ty doporučené, nejprodávanější, nejnovější, ale nachází se zde i třídění podle filmových žánrů, tedy na komedie, horor, drama, dokumentární, animované nebo rodinné atd.

Většina obsahu vám po svém otevření zobrazí upoutávku, přičemž se zde zobrazuje velký banner „K zakoupení nebo vypůjčení“. Po jeho rozkliknutí se zde dozvíte nejen cenu a kvalitu filmu (SD, HD, UHD), v jaké si ho můžete vypůjčit, ale to samé zde najdete i v případě jeho koupě. Ceny se pohybují kolem 59 až 110 Kč za vypůjčení (kdy máte film k dispozici po čtyři týdny od aktivace a přehrávat si jej můžete po 48 hodin od prvního přehrání) a od 150 až po 550 Kč za jeho koupi.

Jednotlivé ceny hodně závisí na tom, o jak nový a populární titul se jedná. Se spuštěním služby je ale přítomno velké množství slev. Popis filmu informuje i o verzi zvuku, stejně jako o tom, jestli je film dabovaný a v jakých jazycích poskytuje titulky. V záložce Zakoupeno pak můžete procházet všechny své filmy. Kompletní nabídku najdete na stránkách YouTube 

Dnes nejčtenější

.