Zavřít reklamu

Duplicate Finder and Remover

Jak již samotný název napovídá, aplikace Duplicate Finder and Remover slouží pro odstranění takzvaných duplicitních souborů. Tento nástroj totiž dokáže detailně proskenovat celé úložiště vašeho Macu a v případě detekce stejných souborů vás o nálezu informovat a následně jej smazat.

  • Původní cena: 249 Kč (179 Kč)

Any Video Joiner

Pokud hledáte nějaký vhodný nástroj, s jehož pomocí byste dokázali snadno a rychle spojit několik videí dohromady, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na aplikaci Any Video Joiner. V tomto programu vám stačí vybrat dané soubory, seřadit je a program se následně postará o jejich spojení do jednoho videa. Aplikace je k dostání zcela zdarma.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)
Any Video Joiner

Truberbrook

Zakoupením aplikace Truberbrook si přijdete na parádní adventuru s úžasným příběhem, který vás ihned vtáhne do děje. Ocitnete se totiž v roli mladého amerického vědce, který v 60. letech minulého století zavítal na dovolenou do Evropy. V tomto období studené války ale narazíte na obrovský problém, kdy osud světa bude doslova ležet ve vašich rukou.

  • Původní cena: 699 Kč (249 Kč)

Bad North

Milovníky strategických her by mohla potěšit dnešní sleva na vcelku oblíbený titul Bad North. Tato hra vás rovnou vtáhne do celého dění, kdy vaše domovská zem čelí útoku vikingských nájezdníků, kteří dokonce zabili krále. Vy, jakožto následovník trůnu, musíte tento útok odrazit. Bad North vás ale nestaví do role „superhrdiny,“ který se s vším poradí levou zadní. Naopak budete bojovat o doslova každý lidský život.

  • Původní cena: 379 Kč (179 Kč)

Dead Cells

Do akce i zamířila populární akční plošinovka Dead Cells, ve které se budete potýkat s obrovským nebezpečím. V tomto titulu s prvky rogue-like her se vydáte na průzkum tajuplného zámku, kde poměříte své síly s řadou nejrůznějších nepřátel, přičemž narazíte na zajímavá tajemství.

  • Původní cena: 24,99 € (17,49 €)

Dnes nejčtenější

.