Zavřít reklamu

Co je základem každého úspěšného a jakkoli velkého týmu? Spolupráce. A ta je v aktuální době složitější než kdy jindy. Těchto 5 aplikací pro iPhone na týmovou komunikaci vám ale pomůže řídit projekty, mít stále přehled a společně diskutovat nad novými nápady. A to ať už pracujete na dálku, nebo sedíte v jedné kanceláři.

Trello 

Trello je o nástěnkách a kartách. Projektu nebo týmu tak vytvoříte nástěnku, do které přidáváte jednotlivé karty značící dané úkoly. Těm přidáváte uživatele, kterých se daný úkol týká, zároveň je můžete označovat štítky, zda jsou rozpracované, hotové atd. Přítomny jsou i seznamy v rámci jednotlivých karet, přidávání příloh (a to i přímo z cloudových služeb) atd. Komunikace pak probíhá vždy v rámci daného úkolu, díky čemuž jasně víte, o čem se vlastně právě bavíte. 

Stažení aplikace Trello v App Store

Podio 

Titul umožňuje uspořádat si a sledovat projekty přizpůsobené tak, aby vyhovovaly způsobu, kterým řídíte své termíny a další povinnosti, jakými je sdílení patřičného obsahu a diskuze nejen o projektech ale i vzájemných kreativních nápadech. Podio vám díky svým užitečným nástrojům dá jasnou zpětnou vazbu o tom, jestli děláte pokroky, nebo naopak přešlapujete na místě. 

Stažení aplikace Podio v App Store 

Asana 

Můžete se zde připojit k existujícímu týmu, nebo si ze svých kontaktů založit vlastní. Tvoříte tady pak projekty a úkoly (i ty dílčí) a zadáváte je jednotlivým členům, stejně jako nastavujete jednotlivé termíny. Nechybí aktualizace stavu, aby kolegové viděli, jak se projekt sune k závěru, přičemž je samozřejmě přítomen i důležitý chat, abyste se na všem patřičně domlouvali. 

Stažení aplikace Asana v App Store

Slack 

Aplikace přináší týmovou komunikaci a vzájemnou spolupráci na jedno místo, na kterém můžete zvládnout více práce, ať už patříte k velkému nebo malému pracovnímu týmu. Ideálním spojením správných lidí, konverzací, nástrojů a informací tak položíte základ jasnému úspěchu. Nechybí sdílení ani kolaborace nad dokumenty, stejně jako možnost hlasových hovorů. 

Stažení aplikace Slack v App Store

Samepage 

Je to sice jen jeden nástroj, nabídne ale nekonečně možností. Usnadňuje vzdálenou komunikaci, organizaci porad, řízení projektů, on-line spolupráci a další činnosti běžného pracovního života. Nabízí kombinaci chatů, video hovorů, správy úkolů a událostí, sdílení souborů a spolupráci nad dokumenty v reálném čase. To vše v jediném cloudovém prostředí dostupném odkudkoli 

Stažení aplikace Samepage v App Store

Dnes nejčtenější

.