Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Koupě nového iPhonu 12 či 12 mini nebyla zatím výhodnější – tedy alespoň u iStores.sk. Ten totiž nyní změnil jejich ceny, díky čemuž můžete při jejich nákupu ušetřit až 50 €, což není rozhodně málo. Novou “dvanáctku” můžete díky snížení cen mít už od 849 € či už od 22 €  měsíčně při využití splátek. Co se týče iPhonu 12 mini, ten můžete mít už od 749 € či od 19 € při využití splátek. 

Pokud byste se pak rozhodli na nový iPhone 12 či 12 mini přejít ze staršího iPhonu a ten chcete prodat iStores, můžete počítat s příjemným bonusem 25 €. Při nákupu modelů s řady Pro se pak dostanete až na bonus 50 €, což už je opravdu slušné. 

S ohledem na pandemickou situaci zřejmě upřednostní naprostá většina z vás nákupy z pohodlí domova online. V takovém případě můžete počítat s dopravou zdarma při nákupu nad 50 €. Pokud pak lačníte po vyzvednutí zboží osobně na pobočkách, od pondělí 12. dubna tak budete moci učinit už na pěti z nich – konkrétně na pobočce Avion Bratislava, Mlyny Nitra, Europa Banská Bystrica, Forum Poprad a Aupark Košice. Stále platí, že zboží, které je na prodejně skladem a objednáno pro vyzvednutí na ní do 17:00 vám jsou její zaměstnanci schopní nachystat už do 60 minut. 

PR-predajne

Pomyslnou poslední třešničkou na dortu našeho informačního okénka o akcích v iStores je tip na FB soutěž, kterou iStores.sk pořádá na svém Facebooku. Ta se točí kolem stylových krytů iDeak vhodných pro iPhony 12 a 12 Pro. Každý týden se soutěží v této soutěži o jeden kryt s tím, že nyní již běží na plné obrátky její druhé kolo. 

ideal-sutaz-lsa-pr

Dnes nejčtenější

.