Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

SnapNDrag Pro Screenshot

Operační systém macOS je vybaven nativní utilitou Snímek obrazovky, s jejíž pomocí můžete vytvářet screenshoty či nahrávat videa. Pokud ale hledáte nějakou alternativu, možná by vás mohla zaujmout aplikace SnapNDrag Pro Screenshot. Tento nástroj dokáže taktéž vytvářet snímky obrazovky, které umí vzápětí anotovat, organizovat a sdílet.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

PDF to Pages Converter Expert

Jak již samotný název napovídá, aplikace PDF to Pages Converter Expert cílí primárně na uživatele, kteří čas od času potřebují převádět dokumenty ve formátu PDF do podoby, se kterou pracuje Apple Pages. Nástroj samozřejmě dokáže zachovat původní formátování.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Converter Pro

Další aplikace, která taktéž slouží pro převádění napříč nejrůznějšími formáty a dnes je k dostání se slevou, je Converter Pro. Tento program se pro změnu specializuje na audio a video, kdy si konkrétně dokáže poradit se všemi dnes nejpoužívanějšími formáty a v okamžitě mezi nimi převádět.

  • Původní cena: 249 Kč (179 Kč)

Portrait Painter

Máte rádi umění a líbí se vám malby portrétů? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout aplikaci Portrait Painter. Tento nástroj totiž dokáže automaticky převést vaše vlastní fotografie do podoby těchto uměleckých děl, přičemž vám zároveň nabídne spoustu možností pro přizpůsobení.

  • Původní cena: 379 Kč (229 Kč)

Northgard

Milovníky strategických her rozhodně potěší sleva na Northgard. V tomto titulu povedete skupinu Vikingů, kteří již delší dobu hledají novou zemi. Podaří se jim najít krajinu Northgard, kde se okamžitě zabydlí. V této fázi ale ještě nikdo netuší, s jakým nebezpečím a záhadami se budete muset ještě vypořádat.

  • Původní cena: 27,99 € (11,19 €)

Dnes nejčtenější

.