Zavřít reklamu

Velikonoce jsou prakticky tu. Máte letos pocit, že se vám tak nějak nedaří se na ně patřičně naladit, a chtěli byste svému velikonočnímu nadšení vyjít trochu vstříc? Můžete se naladit některou ze čtyř zábavných jednoduchých her s velikonoční tematikou, které vám představíme v tomto článku.

Blossom Blast Saga

Hra s názvem Blossom Blast Saga pochází z dílny tvůrců populárního titulu Candy Crush Saga – a je to na ní znát. Hra funguje na stejném principu jako Candy Crush Saga, nese se ale v jarním / velikonočním duchu. Vaším úkolem bude dát dohromady vždy tři stejné květinové motivy. Náročnost hry se samozřejmě postupem času zvyšuje, budete ale dostávat také různé užitečné pomůcky.

Aplikaci Blossom Blast Saga stáhnete bezplatně zde.

Easter Swap – Coloring Holiday

Pokud se chcete zkrátka jen pobavit, zahrát si hru s velikonoční tematikou, a nehledáte nic složitého, žádný spletitý děj, ani nestojíte o bombastickou grafiku a efekty, pak vám můžeme pro parádní velikonoční relaxaci doporučit hru s názvem Easter Swap. Podobně jako u výše zmíněného titulu v ní bude vaším úkolem dávat dohromady vždy několik stejných titulů na mřížce. Hra nabízí denní výzvy, zajímavé bonusy i odměny.

Aplikaci Easter Swap – Coloring Holiday stáhnete bezplatně zde.

Happy Easter Stickers

Patříte mezi ty, kteří se naopak na Velikonce těší, a chtěli byste se o své nadšení náležitě podělit tak se svými přáteli a blízkými? Můžete je zkusit obšťastňovat velikonočními samolepkami v iMessage. Aplikace Happy Easter Stickers jich nabízí bezpočet, a určitě si z nich vyberete. Aplikace je sice placená, samolepky ale můžete využívat každý rok.

Aplikaci Happy Easter Stickers stáhnete za 25 korun zde.

Doodle Jump Easter Special

Speciální velikonoční verze “obyčejných” her zkrátka mají něco do sebe. Hra s názvem Doodle Jump Easter Edition patří na App Storu mezi ty velmi populární. V této návykové a velmi zábavné hře si můžete užít spoustu úrovní velikonočně laděného skákání a pobíhání po platformách, které vás mohou mnohdy nepříjemně překvapit. Jak daleko se dokážete dostat?

Aplikaci Doodle Jump Easter Special stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.