Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Drink Water – Daily reminder

Pitný režim je pro lidské tělo nesmírně důležitý a rozhodně byste na něj neměli zapomínat. S tímto problémem vám dokáže parádně pomoct aplikace Drink Water – Daily reminder. Tento nástroj vám bude pravidelně připomínat, abyste se napili, přičemž vede skvělé statistiky.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

My Koi

Jestliže hledáte nějakou zábavnou a skvěle uklidňující hru, u které byste mohli parádně zrelaxovat, zbystřete. Do akce po delší době opět zamířil oblíbený titul My Koi. V této hře totiž budete mít na starost vaše vlastní akvárko, kdy se budete muset postarat o vaše rybičky, pojmenovat si je, krmit je a sledovat, jak rostou.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Stock Signals Pro (ms)

S pomocí aplikace Stock Signals pro (ms) můžete snadno a kdykoliv sledovat vývoj cen akcií na americkém akciovém trhu. Samozřejmě se v tomto směru nabízí i praktické grafy, na kterých můžete zmiňovaný vývoj, a zároveň vám program dokáže zasílat upozornění.

  • Původní cena: 1 050 Kč (779 Kč)

Hyperforma

Řadíte se mezi milovníky napínavých adventur? Jestli ano, tak byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci Hyperforma. V této hře se totiž podíváte do budoucnosti, kde celá civilizace kompletně vymizela a zanechala po sobě prastarou síť. Vy jakožto dobrodruh se vydáte do nekonečného hyperprostoru dané sítě, kdy budete muset rozlousknout notnou dávku záhad.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Teletext Stickies

Pokud pro komunikaci s vašimi přáteli a rodinnými příslušníky používáte především nativní aplikaci iMessage, zbystřete. V rámci dnešních slev je k dostání i program Teletext Stickies, který vám zpřístupní řadu nových a parádních samolepek s tematikou teletextu.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Ocmo

Ve hře Ocmo se zhostíte role tajuplného akrobata, před kterým leží spousta poměrně náročných překážek. Vaším úkolem bude překonat konkrétně osmdesát propracovaných úrovní a postupně tak poodhalovat řadu záhad a tajemství.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Mindkeeper : The Lurking Fear

Dnešní článek si završíme další adventurou, u které se možná budete tak trošku i bát. Ocitnete se totiž v kůži vyšetřovatele jménem H. Joyce, který se vydává na průzkum tajuplných bažin. Tam ale narazí na dávno zapomenuté zlo, se kterým se bude muset jistým způsobem vypořádat.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.