Zavřít reklamu

Zbohatnout se dá na všem. Tak přesně toto heslo razí naprosto neuvěřitelným způsobem mnozí převážně asijští obchodníci na dobře známém AliExpressu a portálech jemu podobných. Ty totiž začaly v posledních týdnech doslova zaplavovat nejrůznější vychytávky pro jednu z nejžhavějších novinek Applu poslední doby, konkrétně sluchátka AirPods Max. Nutno však podotknout, že většina těchto vychytávek je přinejmenším velmi zvláštní. Jedná se totiž o silikonové kryty na hliníkové náušníky.

Jasně, odřít si sluchátka za více než 16 tisíc korun zkrátka nechcete a je tedy fajn je určitým způsobem chránit. Pravdou však je, že ve světě sluchátek jsou jakékoliv kryty připnutelné přímo na mušle naprostou raritou, jelikož se mohou neblaze podepsat na kvalitě reprodukovaného zvuku. S tím si však prodejci na AliExpressu hlavu evidentně nedělají, jelikož je hlavním mottem jejich produktů ochrana za každou cenu. Nutno nicméně podotknout, že tu jejich krytům na mušle upřít nelze. Minimálně z fotek je totiž naprosto jasné, že mušle jsou kryty chráněny naprosto dokonale a nehrozí tak u nich jakékoliv přímé odření. Otázkou však je, jak těsně kryty na mušlích drží a tedy i to, zda neexistuje riziko jejich poškrábání smítky, které propadnou právě netěsnostmi mezi nimi a sluchátky.

Ochranu AirPods Max proti škrábancům nebere na lehkou váhu ani samotný Apple, jeho Smart Case pro tato sluchátka je totiž vytvořen právě proti nim. To se však mnoha jablíčkářům příliš nezamlouvá, jelikož musí kvůli tomu například při potřebách transportu sluchátek řešit další pouzdra, která jim dopřejí mnohem větší bezpečnostní komfort. Ale kdo ví, třeba jejich nářky Apple brzy vyslyší a přinese pouzdro, které uspokojí všechny.

Dnes nejčtenější

.