Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Controlax Pro:Computer Control

Ocitli jste se někdy v situaci, kdy jste na Macu či PC potřebovali něco překliknout, ale byli jste od zařízení nějak vzdálení? V takovém případě by se vám rozhodně mohla hodit aplikace Controlax Pro:Computer Control, díky které můžete iPhone či iPad použít pro používání zmiňovaného Macu/PC.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

Depello – color splash photos

Černobílé fotografie, které mají určité části snímku barevně zvýrazněny, mají definitivně co do sebe. Tímto způsobem můžete ozvláštnit i vaše vlastní fotky. Program se navíc pyšní velice jednoduchým uživatelským prostředím a nabízí řadu skvělých funkcí, včetně podpory 3D Touch u starších iPhonů.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Truck Simulator PRO Europe

Jestliže se řadíte mezi milovníky legendární hry Euro Truck Simulator 2 pro PC/Mac a rádi byste si podobný zážitek užili i na iPadu či iPhonu, zbystřete. Do akce totiž zamířila takřka věrná kopie s názvem Truck Simulator PRO Europe. V tomto titulu se taktéž zhostíte role řidiče kamionu, kdy bude vozit náklad mezi městy, spát na odpočívadlech, zlepšovat se a snažit se vždy dorazit na čas.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Construction Simulator PRO

Napadlo vás někdy, jaká je asi práce na velké stavbě? To si na „vlastní kůži“ budete moci vyzkoušet v relativně propracované hře Construction Simulator PRO, kde se například zhostíte role operátora obrovského jeřábu. Konkrétně před vámi bude ležet řada úkolů, díky čemuž postupně uvidíte, jak před vámi roste stavba.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Preposition Builder Master Pro

Pokud hledáte nějaký skvělý nástroj, který by vás dokázal posunout v angličtině, tak byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci Preposition Builder Master. V tomto programu totiž budete pracovat s předložkami, které budete muset v různých situacích správně použít.

  • Původní cena: 179 Kč (99 Kč)

Animals 360 Gold

Zakoupením aplikace Animals 360 Gold získáte parádní edukativní nástroj, který cílí primárně na rodiče s menšími dětmi. Tento program je totiž vybaven bohatou kolekcí nejrůznějších fotografií zvířat, díky čemuž se děti snadno naučí tyto zvířata poznávat. Aplikace je ale kompletně v angličtině, a proto je nutná přítomnost rodiče či jiné starší osoby.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Blur background

Jak již samotný název napovídá, aplikace Blur background slouží pro rozmazání pozadí u vašich fotografií. Díky tomu tak můžete dokonale zvýraznit hlavní subjekt celého snímku, zatímco zbytek zůstane ve zmiňovaném pozadí v rozmazané podobě. Jak program vypadá a funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.