Zavřít reklamu

Chcete-li v dnešní době s někým chatovat, tak k tomu můžete využít hned několik různých aplikací. Mezi nejpopulárnější patří především Messenger a WhatsApp, každopádně uživatelé těchto aplikací si pomalu začínají uvědomovat, že nemusí být s jejich uživatelskými daty nakládáno úplně správně, a tak hledají různé alternativy. Využít v tomto případě mohou například nativní jablečnou službu iMessage, která je součástí nativní aplikace Zprávy. Jestliže mezi uživatele této aplikace patříte, tak jistě víte, že v ní mimo text můžete posílat také obrázky v plné kvalitě, anebo také hlasové zprávy. V tomto článku se společně podíváme na to, jakým způsobem můžete jakoukoliv hlasovou zprávu uložit do aplikace Soubory, odkud ji pak lze jednoduše sdílet. Vrhněme se přímo na věc.

Jak na iPhone uložit hlasovou zprávu do Souborů

V případě, že na vašem iPhonu či iPadu chcete uložit nějakou hlasovou zprávu, ať už tu příchozí či odchozí, z iMessage, tak se nejedná o nic složitého. Pokračujte následovně:

  • Prvně je nutné, abyste samozřejmě otevřeli nativní aplikaci Zprávykonkrétní konverzaci.
  • Jakmile tak učiníte, tak si vyhledejte hlasovou zprávu, kterou chcete do Souborů uložit.
  • Poté na této hlasové zprávě podržte prst, čímž se zobrazí rozbalovací menu.
  • V tomto menu klepněte prstem na možnost Kopírovat.
  • Nyní se přesuňte do nativní aplikace Soubory, kde otevřete místo, kam chcete hlasovou zprávu uložit.
  • Na tomto místě, na prázdné ploše, pak podržte krátkou dobu prst, dokud se nezobrazí menu.
  • V tomto menu už jen stačí klepnout na možnost Vložit.

Výše uvedeným způsobem lze tedy na iPhonu či iPadu uložit hlasovou zprávu do Souborů. To se hodí v případě, že o hlasovou zprávu nechcete přijít, popřípadě pokud ji chcete sdílet. Sdílení pak provedete tak, že konkrétní hlasovou zprávu v Souborech rozklepnete, a poté vpravo dole kliknete na tlačítko sdílení (čtvereček se šipkou). Otevře se menu, ve kterém už si stačí vybrat, jak a komu budete hlasovou zprávu sdílet. Mimo jiné si můžete nastavit, aby se veškeré hlasové zprávy z iMessage trvale uchovávaly. Více zjistíte ve článku, který přikládám níže.

Dnes nejčtenější

.