Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Najdete pod stromečkem nový iPhone, nebo se chystáte někoho iPhonem obdarovat? Rozhodně byste neměli zapomenout na pořádné ochranné příslušenství, bez kterého se iPhone již skoro neobejde. Přestože je zadní strana nových iPhonů díky technologii ceramic shield až 4x odolnější než předchozí generace, nosit iPhone bez pořádného obalu rozhodně nedoporučujeme. No a co teprve displej? Jednoznačně nejdražší a nejkřehčí část iPhonu, která se bez ochrany opravdu neobejde.

Ochrana displeje iPhonu bez které se neobejdete

Riziko poškození displeje je opravdu vysoké. Stačí chvilka nepozornosti. Perfektní ochranu mu poskytne tvrzené sklo. Chrání iPhone proti poškrábání, ale i menším nárazům a pádům. Na povrchu se nachází speciální oleophobická vrstva, díky které nezůstávají na povrchu stopy mastnoty a nečistot. Ideální volbou je pak 3D tvrzené sklo, které dokonale pokryje celý povrch displeje. U novějších iPhonů skoro ani nepoznáte, že na displeji nějaké ochranné sklo nalepené je. Precizně kopírují povrch displeje a nesnižují citlivost doteku.

Ochranný kryt na zadní stranu

Ochranné kryty na iPhone sice navyšují rozměry a hmotnost telefonu, na oplátku ale poskytují potřebnou ochranu, díky které se nebudete muset o váš iPhone bát. Doporučujeme vybírat především ze silikonových a gumových krytů, tlumících nárazy i pády. Nechcete-li zbytečně vyhazovat peníze za opravu iPhonu, bez ochranného krytu se neobejdete.

Ochrana displeje Apple Watch

Abychom nezapomněli ani na majitele chytrých hodinek Apple Watch. Ochrana displeje hodinek je stejně důležitá, jako ochrana displeje iPhonu. Na hodinky je zde speciální fólie od společnosti Zifrend, která je stejná tlustá jako tvrzené sklo. Po nalepení ovšem nesnižuje citlivost displeje hodinek, jako tomu je u některých ochranných skel. Velkou výhodou je zaoblení hran.

Doručení do vánoc

Poslední šance stihnout doručení příslušenství do vánoc. Pro mimopražské je posledním datem přijetí objednávky s předpokládaným doručením do vánoc datum 18.12.2020.

Doručení po Praze prostřednictvím speciálního kurýra můžete využít až do 23.12.2020. Odběr na kamenné prodejně je možný každý všední den až do 23.12.2020.

Přímo na kamenné prodejně si můžete nechat ochranné sklo zdarma na displej nalepit.

Sleva pro čtenáře magazínu

Pro čtenáře magazínu Letem Světem Applem je připravený speciální slevový kód, díky kterému získáte 20% slevu na celou objednávku. Slevový kód: LSA uplatníte v prvním kroku nákupního košíku.

SanDisk Ixpand Sync

 

Dnes nejčtenější

.