Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Screenshop: Screenshot Creator

Aplikaci Screenshop: Screenshot Creator ocení především nejrůznější programátoři, tvůrci, grafici a podobně. S pomocí tohoto nástroje totiž můžete vytvářet propracované náhledy ze samotných snímků obrazovky, které tak můžete zasadit do těch nejrůznějších zařízení. Jak to celé vypadá a funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 449 Kč (229 Kč)

Sky Gamblers – Infinite Jets

Jestliže se řadíte mezi fanoušky letectví, leteckého průmyslu a vojenských letadel, tak byste rozhodně neměli přehlédnout titul Sky Gamblers – Infinite Jets. V této hře se totiž zhostíte role pilota stíhačky, kdy na vás čeká zajímavý příběh pojednávající o důležitosti odvahy. Ocitnete se tak nad městy jako San Francisco a Rio de Janeiro, kdy se utkáte s řadou nebezpečných nepřátel.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Lingvo European Dictionary

Pokud hledáte nějaký kvalitní slovník, který by vám dokázal posloužit jakožto alternative Google Překladače, tak byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci Lingvo European Dictionary. Tento nástroj si dokáže poradit s angličtinou, ruštinou, francouzštinou, španělštinou, němčinou a portugalštinou, přičemž nevyžaduje připojení k internetu. Program vás nadále dokáže naučit řadu slovíček a navíc nabízí překlad i v prohlížeči Safari.

  • Původní cena: 1 050 Kč (599 Kč)

Everything

Řadíte se mezi fanoušky zvláštních oddechových her, které vám zároveň dokáží neuvěřitelně zamotat hlavu? V takovém případě byste si přinejmenším měli prohlédnout titul Everything. Zde totiž budete moci kontrolovat jakýkoliv objekt, přičemž ani nezáleží na tom, zdali se jedná o planetu, virus či celou galaxii. Přitom budete moci cestovat napříč vesmírem, aniž byste měli nějaký cíl. Můžete se ale sami naučit, jak takzvaně vytvořit svět ve světě a v něm další svět, nebo naopak se můžete postavit do role prostého pozorovatele, který jen sleduje, jakým způsobem se vesmír časem zformuje. Rozhodně to stojí minimálně za omrknutí.

  • Původní cena: 12,99 € (2,59 €)

American Truck Simulator

Znáte hru Euro Truck Simulator 2 a její hraní vás bavilo? V takovém případě byste rozhodně neměli přehlédnout slevu na sourozence tohoto titulu, kterým je American Truck Simulator. V této hře opět usednete za volant nákladního vozu, ale s tím rozdílem, že náklad budete vozit po slunečné Kalifornii, písečné Nevadě a zároveň si budete moci prohlédnout pověstný Grand Canyon ve státě Arizona.

  • Původní cena: 19,99 € (4,99 €)

Dnes nejčtenější

.