Zavřít reklamu

Je pár vteřin po 8. hodině ranní 15. prosince 2020, což jinými slovy znamená start prodejů nedávno představených náhlavních sluchátek Apple AirPods Max v České republice. Právě na dnešní den má totiž kalifornský gigant naplánovaný celosvětový start prodejů těchto sluchátek. Děje se tak pouhý týden poté, co je skrze tiskovou zprávu světu odhalil a zhruba tři dny poté, co se na internetu začaly objevovat první recenze zahraničních novinářů a YouTuberů. 

Náhlavní sluchátka AirPods Max by se měla dle slov Applu pyšnit vynikajícím zvukem v kombinaci s nepřekonatelným ANC či skvělou výdrží baterie. Jejich majitelé si nicméně nemohou stěžovat ani na použití nekvalitních materiálů či nepovedený design, jelikož v obou případech si dal Apple velmi záležet. Určitou překážkou v prodejnosti by nicméně mohla být cena, která je v Česku nastavena na 16 490 Kč, což dělá ze sluchátek poměrně drahý špás. I přesto je o ně však dle všeho solidní zájem, jelikož se jejich dodací doby na Online Storu Applu strmě prodloužily.

Že Apple pracuje na vlastních náhlavních sluchátkách se v kuloárech šuškalo již více než rok, přičemž za tuto dobu se počítalo hned s několika termíny jejich představení. Kvůli problémům s jejich vývojem však musel Apple nakonec všechny honosnější představení odpískat a odhalit je “jen” poměrně komorně skrze tiskovou zprávu, čímž jim částečně ubral na pomyslné slávě. Až čas nicméně ukáže, zda se jejich komorní launch na prodejích projeví či nikoliv. 

Dnes nejčtenější

.