Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

FreeMem

Ocitli jste se už někdy v situaci, kdy se váš Mac začal sekat? To může být způsobeno zaplněnou operační pamětí, s čímž se naštěstí dokáže vypořádat aplikace FreeMem. Tento program totiž slouží pro pročištění paměti RAM, díky čemuž dokáže jablečný počítač zrychlit.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)
FreeMem
Zdroj: Mac App Store

SEE Finance 2

Jestliže hledáte nějaký praktický nástroj, který slouží pro správu vašich osobních financí a rozpočtu, tak byste určitě neměli přehlédnout uznávaný program SEE Finance 2. Tento nástroj bude analyzovat všechny vaše výdaje a příjmy, přičemž z výsledných dat vám vykreslí parádní grafy.

  • Původní cena: 1 290 Kč (1 050 Kč)

Graphing Calculator 3D

Aplikace Graphing Calculator 3D potěší především milovníky a studenty matematiky. Jedná se totiž o velice praktický a všestranný kalkulátor, který si mimo klasických výpočtů poradí i s grafickým zobrazením funkcí, rovnic a podobně. Jak aplikace vypadá si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Earth 3D

Zakoupením aplikace Earth 3D získáte prvotřídní nástroj, který dokáže značně rozšířit vaše znalosti z oblasti zeměpisu. Prakticky můžeme říct, že se jedná o interaktivní glóbus, ve kterém se můžete podívat na celou planetu, nejvýznamnější reálie a přečíst si řadu čtivých informací.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Castle Crashers

V současné době nás sužuje globální pandemie onemocnění COVID-19, kvůli čemuž je spousta lidí v domácí karanténě. A jak lépe si takovou karanténu zpříjemnit, než hraním pořádných her. Jednou z nich je i Castle Crashers. Jedná se o zábavný 2D titul plné akce, ve které se se svými přáteli vydáte zachránit princeznu a uchránit království.

  • Původní cena: 11,99 € (2,39 €)

Dnes nejčtenější

.