Zavřít reklamu

Vánoce se nezadržitelně blíží, což si velmi dobře uvědomuje i Apple. Před pár hodinami proto spustil na svém Online Storu svou tradiční vánoční sekci nebo chcete-li vánočního rádce, ve které se snaží své produkty prezentovat jakožto ty nejideálnější vánoční dárky. Jak ji pojal letos?

Pokud na vánoční stránce Online Storu očekáváte tradiční vánoční výzdobu, na kterou Apple vsázel v uplynulých letech, musíme vás zklamat. Letos totiž stránku vyzdobil o poznání komorněji a nebýt obligátního hesla “Naděl něco nezapomenutelného”, nad kterým září červené jablíčko převázané mašlí, zřejmě by vás asi ani nenapadlo, že se vlastně o vánoční sekci jedná.

Veškeré produkty, které jsou na nové stránce prezentovány, jsou na pultech obchodů již dlouhý týdny či měsíce. Jedinou výjimkou jsou iPhony 12 Pro Max a 12 mini, které se na pulty obchodů dostanou až tento pátek. Jelikož se však jedná jen o „odnože“ iPhonů 12 a 12 Pro, které se prodávají již relativně dlouho, zařazení těchto modelů do vánočního dárkového rádce zcela určitě vadí – ba naopak. S jistotou se totiž dá říci, že si právě tyto modely pod stromeček mnozí jablíčkáři dopřejí.

Obecně lze pak říci, že i letos se Apple snaží svou “vánoční masáží” nasměrovat uživatele na gravírování produktů, díky čemuž se z nich stanou skutečně osobité dárky. Ostatně, vygravírovat do povrchu produktů lze například různé vzkazy, které v případě, že jsou skutečně dobře zvolené, zajisté potěší. Na druhou stranu se musí majitel smířit s tím, že se takto upraveného zařízení zbaví jen horko těžko, popřípadě za cenu nižší než kdyby bylo zařízení bez gravírování.

Dnes nejčtenější

.