Zavřít reklamu

Dlouhé vánoční volno přímo vybízí ke sledování nějakého seriálu. Pro někoho je možná příjemné držet se vánočních témat a vánoční nálady. V klidu tedy vezměte cukroví, punč, usaďte se a užijte si některý z níže umístěných vánočních netflixových seriálů. Samozřejmě jsou i takoví, kteří se vánoční náladě vyhýbají jako čert kříži. Máme tedy pár tipů i pro ně.

Vánoce u našich

Mladá Johanne neustále poslouchá narážky z rodinných řad, že je sama. Už ji to rozčiluje natolik, že řekne, že na Vánoce přivede svého přítele. Bohužel ale zatím žádného nemá a má 24 dní na to, aby si ho našla. První i druhá série mají po šesti epizodách, přičemž jejich délka je kolem 30 minut. Na dopoledne jako dělané.

Zpackaný Vánoce – Svatba

Poměrně zajímavé komediální drama o třech epizodách z Jihoafrické republiky. Tumi má sestru, která se chtěla vdávat ve vánoční čas. Bohužel ale svatbu doslova zpackala. Nyní tak musí všechno napravit. Na Netflixu nedávno přibyla taktéž nová série o čtyřech epizodách.

Šťastné, veselé a tak podobě

Povedený komediální seriál z rodinného prostředí. Hlavní hrdina je nerudný otec, kterého málem trefí šlak, když si jeho dcera přivede na Vánoce domů přítele. O zábavu je pak postaráno. Seriál má šest epizod.

Vánoční tajemství

Minisérie o třech epizodách, k níž Netflix přidává následující popis: „Vánoční setkání otevírá bránu do minulosti. Třídílný seriál, který nahlíží do těch nejniternějších zákoutí složité rodinné historie.“

Emily in Paris

Tento seriál je spíše pro dámy. Emily odjíždí pracovně do Paříže, kde má vypomáhat v reklamní agentuře a pomoct ukázat „americký“ pohled na věc. Emily je hezká, chytrá a vše se jí daří. Kdejaká divačka ji tedy bude rázem obdivovat. Na seriálu pracovali tvůrci Sexu ve městě. Nově je na Netflixu také druhá série.

Marianne

Jste-li Grich, pravděpodobně oceníte nějaký tvrdší horor. Francouzský horor Marianne vypráví příběh o spisovatelce, která stvořila zlo. Jde o jeden z nejlepších hororových seriálů, jaké jsem kdy viděl.

Zaklínač

Zaklínač byl hitem předloňských Vánoc, jelikož dorazil těsně před nimi. S Vánoci je tedy rozhodně spojen. O to více i letos, jelikož jsme se konečně dočkali i druhé série.

Dnes nejčtenější

.