Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Lunar Phase Widget

Jestliže se zajímáte o aktuální stav měsíce, jeho lunární fáze a podobně, tak byste rozhodně neměli přehlédnout aplikaci Lunar Phase Widget. Tento program vám totiž zpřístupní praktický widget, který vás o těchto záležitostech bude vždy jednoduše informovat.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Thunderspace Rain Sleep Sounds

Máte problémy s usínáním a obecně vás trápí nespavost? V takovém případě by vás mohla zaujmout aplikace Thunderspace Rain Sleep Sounds. Tento nástroj vám totiž nabídne řadu uvolňujících zvuků deště, které vás parádně zrelaxují a pomohou vám usnout.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Isoland 2: Ashes of Time

Aplikace Isoland 2: Ashes of Time potěší především milovníky zábavných logických adventur. V této hře se totiž vydáte na dobrodružství na opuštěném ostrově, který oplývá řada záhad a nejrůznějších tajemství. Vaším úkolem bude objevit stopy po ztracené civilizaci a postupně odhalit pravdu.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Export Contacts – Easy Backup

Jak již samotný název napovídá, aplikace Export Contacts – Easy Backup se dokáže postarat o správu vašich kontaktů. S pomocí tohoto nástroje můžete prakticky v okamžiku exportovat všechny vaše kontakty do několika různých formátů a následně je kupříkladu sdílet.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Bible Widget

Stažením aplikace Bible Widget si zpřístupníte další praktický widget. Podle názvu samotného programu je samozřejmě ihned patrné, že se jedná o widget spojený s Biblí. V rámci tohoto nástroje si tak můžete okamžitě a kdykoliv pročítat jednotlivé části Bible a různě mezi nimi vyhledávat.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Real Tennis Manager

Řadíte se mezi milovníky sportu, ze kterého vás baví především klasický tenis? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout hru Real Tennis Manager. V tomto titulu se zhostíte role manažera některé světové hvězdy a váš cíl tak bude jasný – budete muset svého svěřence dostat na vrchol a následně jej tam udržet.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Random Number Generator +

S generováním náhodného čísla si iPhone či iPad dokáže poradit za pomocí hlasové asistentky Siri. K tomu je ale samozřejmě potřeba internetové připojení. Pokud však potřbeujete generovat náhodná čísla i bez zmiňovaného připojení, tak byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci Random Number Generator +. V té vám stačí zadat horní a spodní mez a o zbytek se postará nástroj za vás. Výhodou je, že program zároveň nabízí i hod mincí, generátor náhodných barev, ano nebo ne, hod kostkou a podobně.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.