Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Brousíte si zuby na nový iPhone či Mac? Pak pro vás máme dobrou zprávu. Pokud se totiž tyto produkty rozhodnete zakoupit na Slovensku u iStores.sk, můžete u spousty z nich počítat s příjemnými bonusy k nákupu. 

Pokud prahnete po iPhonu 11, XR, SE či 7, můžete se při jejich nákupu těšit na parádní bonus ve formě univerzálního příslušenství CulCharge 3-IN-1 v hodnotě 30 euro, které vám zajistí jak energii navíc, tak i snadný přenos dat. Jedná se totiž o univerzální powerbanku v kombinaci s propojovacím kabelem s konektorem USB 2.0, díky čemuž bude synchronizace hračka vašeho iOS zařízení s počítačem hračka. K iPhonu 11, XR a SE pak můžete stejně jako k iPhonu 11 Pro a 11 Pro Max získat ještě výkupní bonus, na který budete mít nárok při odprodeji vašeho starého zařízení a následné koupě právě některého z výše uvedených iPhonů. A pozor – nejedná se v žádném případě o malou částku. Výkupní bonus je totiž velmi příjemných 30 euro. Pokud vás pak láká Mac, k vybraným kouskům vám iStores.sk přidá šikovný propojovací kabel CulCharge 1M cable USB-C to USB-C v bílé barvě, který se určitě může hodit. 

iStores Online nakup

Nakupujete rádi osobně? Pak vás určitě potěší, že pobočka iStores v SC Europa v Banskej Bystrici bude od 13. 11. “v novém kabátku” na nové adrese. Zůstane sice v centru, dostane se však na líbivější místo, díky čemuž se stane pro zákazníky atraktivnější. Kvůli přesunu je nicméně nutné počítat s tím, že od 9. do 12. 11. bude pobočka uzavřena. 

Dnes nejčtenější

.