Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Je to nový týden a s ním i nová Sleva pro vás u našeho partnera Mobil Pohotovost. I tentokrát spadla cena zlevněného produktu o velmi slušnou částku, díky čemuž pro vás bude zcela určitě velmi lákavý – tím spíš, když se jedná o topy model v rámci své cenové kategorie. Řeč je tentokrát o parádním bezdrátovém reproduktoru Stockwell II z dílny Marshall, jehož cena spadla o 20 %.

Marshall Stockwell II je zcela bezdrátový reproduktor, který už na první pohled zaujme svým líbivým vzhledem tolik typickým pro produkty z dílny Marshall. Mezi jeho další přednosti pak patří vynikající zvukový projev s možností jeho manuálních úprav, voděodolnost, rychlé nabíjení, Bluetooth ve verzi 5.0 zajišťující velmi stabilní připojení v kombinaci s nízkou spotřebou energie a dokonce i parádní dvacetihodinovou výdrž. Jedná se tedy zkrátka a dobře o kousek, který má rozhodně čím zaujmout. 

Běžná cena reproduktoru je 4490 korun, díky slevovému kódu LSA jej však můžete získat o 20 % levněji – tedy konkrétně za 3592 korun. 

Dnes nejčtenější

.