Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Unlock

Napadlo vás někdy, že by bylo fajn, kdybyste mohli váš Mac odemknout s pomocí jablečných hodinek Apple Watch či iPhonu? Přesně tohle vám umožní aplikace Unlock. Tu si po zakoupení propojíte se zmiňovaným Macem, provedete základní nastavení a následně už můžete odemykat zařízení přes telefon a hodinky.

  • Původní cena: 379 Kč (329 Kč)

iWriter Pro

Pokud hledáte nějaké alternativní řešení za Microsoft Word či Apple Pages, tak byste rozhodně neměli přehlédnout jednoduchou a oblíbenou aplikaaci iWriter Pro. Jedná se o textový procesor s velice snadným formátováním a řadou dalších výhod. Všechny vaše dokumenty jsou navíc synchronizovány skrze iCloud, díky čemuž k nim máte přístup kdykoliv.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Bridge Constructor Stunts

Znáte klasickou hru Bridge Constructor, ve které jste stavebním inženýrem a navrhujete bezpečné mosty? Ve hře s přídomkem Stunts na tom budete trošku odlišně. Vaším úkolem totiž bude stavět mosty s různými rampami a podobně, na kterých si následně odzkoušíte zajímavé triky.

  • Původní cena: 199 Kč (99 Kč)

The Inner World

Jestliže hledáte nějakou parádní adventuru se skvělým příběhem, zbystřete. Do akce se totiž dostává titul The Inner World, ve kterém se zhostíte role novice jménem Robert, jež si žije klidný život dvorního muzikanta. Zvrat ale nastane v momentě, kdy se potkáte s tajuplnou Laurou a vydáte se na bláznivé dobrodružství, kdy osud světa bude ležet ve vašich rukou.

  • Původní cena: 279 Kč (129 Kč)

Coffee Buzz

Ocitli jste se někdy v situaci, kdy se vám uspal Mac v nejméně vhodnou dobu? To můžete vyřešit buďto změnou nastavení v Předvolbách systému či aplikací Coffee Buzz. Výhodou programu však je, že mění nastavení pouze dočasně a přímo z horního menu baru. Stačí vám tak zvolit čas, po jaký nechcete, aby Mac přešel do režimu spánku a máte hotovo.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Times

Aplikace Times se hodí především pro ty uživatele, kteří například pracují s mezinárodním týmu a mají kolegy z různých zemí, nebo těm, které zajímá aktuální světový čas. V rámci programu si totiž můžete vybrat několik států a následně v horním menu baru uvidíte jejich vlaječku a čas, který v dané zemi právě je.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Prison Architect

Jak již samotný název napovídá, ve hře Prison Architect se stanete „architektem,“ který má za úkol vybudovat kvalitní věznici. Z tohoto důvodu budete muset investovat do kvalitního zabezpečení a inovací, abyste tak zajistili, že vám neuteče ani jeden zločinec.

  • Původní cena: 24,99 € (4,99 €)

Dnes nejčtenější

.