Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Žijeme v moderní době, kdy máme k dispozici řadu chytrých a spolehlivých produktů. Bohužel nic ale není bezchybné. I v případě mobilního telefonu můžeme velice snadno narazit na nějakou chybu, která si žádá odbornou opravu či dokonce výměnu. Co je ale pro nás uživatele výhodnější? Je lepší zaplatit za opravu, nebo se více vyplatí již rovnou zainvestovat do nového kousku? Obě varianty mají svá pro a proti a přesně na tohle se společně podíváme.

Proč je mnohdy výhodnější oprava než koupě?

S tvrzením, že je oprava mnohdy výhodnější než koupě nového zařízení, samozřejmě každý nemusí souhlasit. Na celý problém se totiž můžeme podívat hned z několika úhlů a záleží především na preferencích uživatele. Pojďme se nejprve podívat na druhou stranu. Pokud se váš iPhone v něčem pokazí, tak samozřejmě můžete sáhnout po novém modelu. Ten mnohdy s sebou přinese nové funkce, případně novější vzhled a můžete se s ním cítit obecně lépe.

Oprava vám dokáže zachránit data.

Na druhou stranu tady máme zmiňovanou opravu stávajícího zařízení. S telefonem si můžete za měsíce používání vědomě i nevědom vypěstovat osobní pouto. Máte na něm uložena veškerá osobní data, kontakty a především fotografie. Jestliže navíc nezálohujete, je pro vás oprava jedinou možností, jak se k datům případně ještě dostat. Když se podíváte na aktuální ceny jablečných telefonů, zjistíte, že na opravě můžeme v drtivé většině případů až několikanásobně ušetřit. Z tohoto hlediska nemůže nikdo popřít výhody opravy a její případné benefity.

Dražší nemusí znamenat nutně lepší

Již výše jsme nakousnuli, že v případě rozbitého iPhonu máte prakticky dvě možnosti. Tou dražší samozřejmě je koupě nového telefonu. V takovém případě se před vámi ocitne zbrusu nový produkt, na který si musíte nahrát všechna data (pokud jste si dříve nevytvořili zálohu). Nalejme si ale čistého vína. Pro ideální příklad si můžeme uvést pád zařízení, který způsobí prasklé sklo či zcela nefunkční displej. U mobilních telefonů nám jde doslova o čas a pravděpodobně nikdo z vás si nemůže dovolit jej postrádat delší dobu – například čekáním na nový kousek.

iLoveServis
Za oponou v iLoveServis

Přesně v těchto momentech můžete na vlastní oči spatřit výhodu servisu. V takovém momentě vám totiž stačí poškozené zařízení vzít a navštívit s ním například nejlépe hodnocený servis v České republice (podle Facebooku) s názvem iLoveServis na jakékoliv pobočce. Telefon zde necháte a můžete si jít v klidu prohlédnout dané město či jít nakupovat a následně si opravený iPhone už jen vyzvednout.

Důraz na životní prostředí

Každým rokem se klade stále větší důraz na důležitost životního prostředí. Zároveň ale produkujeme rok co rok více odpadu a planetu Zemi tak o poznání více zatěžujeme. Problém nastává především u elektroniky, jejíž produkce strmě stoupá. Pokud se tedy se svým zařízením rozhodnete raději pro servis, uděláte tak dobrý skutek pro naši přírodu. S výrobou nového produktu se totiž pojí značné znečištění životního prostředí, a to i při jeho výměně, kdy se musíte zbavit takzvaného elektroodpadu.

iLoveServis
iLoveServis

Proč zrovna iLoveServis?

Na tuzemském trhu naleznete řadu nejrůznějších servisů. V iLoveServis na vás čeká přívětivý personál s lidským přístupem, který se bude snažit vyhovět všem vašich potřebám. O kvalitách společnosti navíc hovoří stovky spokojených zákazníků, jež se v případě potřeby rádi vracejí. iLoveServis vám také nabídne doživotní záruku na práci jejich techniků. Pokud by se tedy něco nepovedlo, můžete očekávat opravu zcela zdarma.

iLoveServis oprava nebo nový telefon
Oprava je zpravidla levnější. Zde si můžete prohlédnout ceny servisu ve srovnání s koupí jiného zařízení.

Konkrétně si zde poradí s opravou či výměnou displeje, nenabíjením zařízení a řadou dalších závad. Většina oprav se navíc provádí expresně na počkání. V České republice celkem najdete 11 poboček, a to v Praze, Praze-Chodov, Liberci, Pardubicích, Ostravě, Olomouci, Českých Budějovicích a Brně.

Dnes nejčtenější

.