Zavřít reklamu

Spořiče obrazovky na Apple TV lze bez jakékoliv nadsázky označit za pastvu pro oči. Některé z vás proto již určitě napadlo, že by bylo fajn mít stejné spořiče i na Macu, což není sebemenší problém. Na Mac lze totiž spořiče z Apple TV dostat pomocí aplikace Aerial z dílny vývojáře Johna Coatese. Právě ten nyní uvolnil její další verzi, která přináší celou řadu pěkných novinek.

Nová aplikace Aerial ve verzi 2.0 toho přináší skutečně mnoho nového. Tou nejzásadnější a suverénně nejviditelnější změnou je nová prostředí nastavení, které nyní působí daleko přehledněji a celkově v něm lze nyní daleko snáz pracovat se spořiči – jak s jejich volbou, tak i úpravami prvků, které se na nich mohou zobrazovat. Skvělé vyřešen je i aktualizační proces spořičů a potažmo samotné aplikace, který lze nyní plně zautomatizovat, díky čemuž budete mít v tomto směru vše dokonale podchyceno. Přepracování se dočkala i práce se spořiči, u které lze nově nastavit automatické mazání, čímž lze šetřit místo. Mě osobně nicméně potěšilo nejvíce to, že Aerial 2.0 vznikl jakožto samostatná miniaplikace, kterou lze umístit do stavového řádku Macu a přes něj s ní rychle pracovat ať už přes nastavení, nebo jen elementárně upravovat určitá nastavení přes nabídku přímo ve stavovém řádku. 

Pokud tedy máte chuť si spořiče z Apple TV na Macu dopřát i vy, můžete tak učinit stažením aplikace přímo zde. Aerial je samozřejmě i nadále zcela zdarma s tím, že pokud s ním budete spokojeni, můžete jejího tvůrce podpořit. Vzhledem ke skvělé funkčnosti a obsahu aplikace lze nicméně již nyní říci, že spokojenost je prakticky jistá. 

Dnes nejčtenější

.