Zavřít reklamu

Komerční sdělení: K létu hudba zkrátka patří. A existuje nějaký lepší způsob, než si jí vychutnat skrze kvalitní reproduktory či sluchátka? Přesně to si myslíme i my, díky čemuž vám nyní můžeme ve spolupráci s naším partnerem Mobil Pohotovost nabídnout slevu na trojici produktů z dílny JBL. Jedná se konkrétně o dvoje sluchátka a jeden reproduktor, jejichž ceny spadly díky slevovému kódu o citelné částky. Ale pozor, ten je možné využít jen 10x. S nákupem tedy rozhodně neváhejte.

JBL Live 300TWS

Prvním produktem, na který můžete díky slevovému kódu získat parádní slevu, jsou sluchátka JBL Live 300TWS a to ve všech barevných variantách. Jedná se o takzvaná true wireless sluchátka špuntového typu, která se kromě líbivého designu chlubí i vynikajícím zvukem s typickým nádechem JBL. U sluchátek potěší zcela určitě i jejich parádní výdrž šest hodin na jedno nabití, potažmo dvacet hodin v kombinaci s nabíjecí krabičkou. Třešinkou na dortu je pak jejich schopnost dobití na hodinu poslechu za pouhých 10 minut. 

Běžná cena sluchátek JBL Live 300TWS je 3990 korun, díky slevovému kódu lsajbl je však můžete získat jen za 3490 korun. 

JBL Tune 700BT

Pokud jste spíše příznivci klasických náhlavních sluchátek, zaujmout by vás mohl model Tune 700BT též z dílny JBL. Jedná se o designově velmi povedená sluchátka s velmi kvalitním zvuke, kterému dominují vysekané basy s parádní hloubkou a sílou. Baterie sluchátek vám zajistí zhruba 27 hodin poslechu s tím, že jen pět minut nabíjení stačí sluchátkům k tomu, aby se nabily na dvě hodiny provozu. Samozřejmostí je pak i vestavěný mikrofon, díky kterému není problém vyřizovat příchozí či odchozí hovory. 

Běžná cena sluchátek JBL Tune 700BT je 2190 korun, vy je však můžete díky slevovému kódu lsajbl získat ve všech barvách jen za 1690 korun. 

JBL PartyBox 1000

Dámy a pánové, tady se už hraje extraliga. Pokud sháníte perfektní party reproduktor, která vás a vaše okolí dokáže svým zvukem naprosto pohltit a navrch nabízí řadu skvělých funkci “navíc”, právě jste jej našli. Je jím JBL PartyBox 1000, král reproduktorů (nejen) z dílny JBL. Ten nabízí úchvatný výkon 1100W, díky kterému nemá problém parádně rozezvučet prakticky jakýkoliv prostor. Připojit k němu můžete svůj telefon, flashku, ale třeba i kytaru a svému okolí tak dát jednoduše vědět, s kým mají tu čest. Milovníky světýlek pak zaručeně potěší světelné efekty na celém předním panelu reproduktoru, které vytváří dechberoucí světelnou show. To však není ani zdaleka vše. Je libo ovládání gesty či DJ Pad? Oboje si u reproduktoru užijete, stejně jako jeho snadný transport díky skrytým kolečkům na jeho spodní straně. Zmiňovat pak to, že je jeho zvuk naprosto perfektní už je nejspíš naprosto zbytečné.

Běžná cena reproduktoru je 25 990 korun, díky Black Friday pak 24 990 korun. Se slevovým kódem lsajbl jej však můžete mít jen za 18 990 korun. 

Dnes nejčtenější

.