Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Swackett

Aplikace Swackett slouží pro pouhé zobrazování počasí, ale na celou problematiku jde trošku odlišným a lépe pochopitelným způsobem. Tento nástroj totiž všechna data takzvaně překresluje do pochopitelnější podoby, díky čemuž dokáže uživatele v okamžiku informovat o aktuálním či nadcházejícím počasí.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

iScherlokk – Files finder

Zakoupením aplikace iScherlokk – Files finder získáte perfektní soukromé očko, které je v okamžiku schopné dohledat jakýkoliv soubor uložený na vašem Macu. Jedná se o prvotřídní alternativu za nativní řešení Spotlight. Na první pohled vás dokáže zaujmout přívětivé uživatelské prostředí a bezkonkurenční rychlost.

  • Původní cena: 349 Kč (249 Kč)

SavingsApp: Personal Finance

Správa rozpočtu dá v mnoha případech pořádně zabrat a rozhodně není na škodu, když si na pomoc vezmete kvalitního pomocníka. Tím se může stát i aplikace SavingsApp: Personal Finance, s jejíž pomocí si povedete záznamy o všech vašich příjmech a výdajích. Na výsledných datech následně můžete vidět, za co utrácíte nejvíce a kde byste mohli případně ušetřit.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Agent A: A puzzle in disguise

Zakoupením aplikace Agent A: A puzzle in disguise získáte parádní logickou hru, ve které se zhostíte role profesionálního agenta. Špion z nepřátelské organizace totiž postupně cílí na vaše kolegy a vaším úkolem je, abyste vašeho nepřátele vypátrali a zlikvidovali. Nejedná se samozřejmě o jednoduchý úkol a v samotném průběhu budete čelit nejrůznějším výzvám.

  • Původní cena: 149 Kč (49 Kč)

Unlimited Coloring Art

Je vědecky podloženo, že plnění omalovánek dokáže značně ulevit od stresu a člověka parádně zrelaxovat. V tomto směru by se vám mohla hodit aplikace Unlimited Coloring Art. Ta vám totiž nabídne hned několik různých omalovánek, ve kterých se můžete oddat jednoduchému vyplňování.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

iWriter Pro

Jestliže hledáte nějaký kvalitní software pro psaní různých dokumentů, nebo se koukáte po náhradě za Apple Pages či Microsoft Word, tak byste rozhodně neměli přehlédnout aplikaci iWriter Pro. Jedná se totiž o jednoduchý nástroj, s jehož pomocí můžete psát nejrůznější dokumenty, poznámky a ostatní.

  • Původní cena: 249 Kč (179 Kč)

The Elder Scrolls Online

Pokud se považujete za fanoušky RPG online her a mezi vaše oblíbené tituly se řadí například série The Elder Scrolls, tak byste rozhodně neměli přehlédnout akci na The Elder Scrolls Online. V této hře se vydáte do říše Tamrielu, kde budete pracovat na své vlastní postavě, plnit různé úkoly, čelit monstrům a oddávat se řadě dalších aktivit.

  • Původní cena: 19,99 € (9,99 €)

Dnes nejčtenější

.