Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Chystáte se na nákup nového iPhonu? Pak byste si neměli nechat ujít skvělou akci na iStores.sk, díky které můžete při pořízení nového jablečného telefonu ušetřit nemalé peníze. Jak na to?

Pokud lačníte po tom nejlepším, co má Apple v současné době v nabídce, zcela určitě sáhnete po iPhonech 11 Pro a 11 Pro Max. K těm nyní od iStores.sk dostanete dárkový poukaz v hodnotě 50 € na další nákup u tohoto prodejce s tím, že pokud se u něj rovnou rozhodnete prodat vaše staré zařízení, dostanete dalších 50 € navrch. Ve výsledku tak při nákupu některé z vlajkových lodí Applu ušetříte rovných 100 €, což není rozhodně málo. 

Líbí se vám více iPhone 11? Nevadí, i na něm totiž můžete solidně ušetřit. iStores vám k němu totiž přibalí dárkovou poukázku v hodnotě 30 €. Samozřejmostí je pak stejně jako v případě iPhonů 11 Pro výkupní bonus na vaše starší zařízení v hodnotě 50 €. Na “jedenáctce” tedy zvládnete ušetřit 80 €. Slevy na výkup však lze využít i u iPhonů XR, SE 2. generace či 7. Zatímco u XR dostanete od iStores výkupní bonus 30 € a ty tedy de facto ušetříte pří jeho nákupu, v případě iPhonů SE a 7 je to 10 €, což není rozhodně špatné. 

Pokud vás zajímá, jak iStores.sk odprodat vaše staré zařízení, více informací naleznete zde. Výkup probíhá jak na kamenných pobočkách, tak jej lze uskutečnit i online, přičemž v tomto případě se dočkáte dopravy zdarma. Výkupní ceny jsou navíc vždy nejvyšší možné s ohledem na stav daného zařízení. Odprodat jej iStores.sk se tedy rozhodně vyplatí. 

Dnes nejčtenější

.