Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Grid Wallpaper

S pomocí aplikace Grid Wallpaper si můžete vytvářet své vlastní tapety, které se nesou na vlně abstraktní umění. Jak můžete v níže přiložené galerii vidět, aplikace vám umožní vytvářet tapety za pomocí mřížky, kdy si navolíte různé obrazce a máte vzápětí hotovo. Grid Wallpaper je k dostání pouze pro iPhone.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Borders for Instagram

Jak již samotný název napovídá, aplikace Borders for Instagram cílí především na milovníky sociální sítě Instagram, kteří chtějí přidávat co možná nejlepší příspěvky. S pomocí tohoto nástroje totiž vašim snímkům můžete dodělat perfektní okraje a případně je můžete použít i ve videích.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Cursor : The Virus Hunter

Jestliže hledáte nějakou zábavnou, oddechovou a nenáročnou hru, která vás dokáže parádně zabavit na dlouhé hodiny, máme pro vás skvělý tip. Dnes je totiž zdarma titul Crusor : The Virus Hunter, ve kterém se ocitnete před zavirovaným počítačem. Vaším cílem přitom je, abyste se viru zbavili a nepřišli tak o svá data. S pomocí kurzoru totiž musíte doslova likvidovat digitálnií infekci a pokusit se o úspěch.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Basketball Arcade Pro

Stažením aplikace Basketball Arcade Pro získáte parádní, jednoduchou, zábavnou a vcelku propracovanou hru, která se vám může hodit především při nudných večerech, v dopravě, nebo pokud na někoho budete čekat. Cílem této hry je totiž házet basketbalovým míčem na koš a získat co možná nejvíce bodů.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Beholder

Do akce se také dostává velice populární hra Beholder, kterou vám můžeme sami doporučit. V tomto titulu se ocitnete v zajímavé realitě, kde doslova neexistuje soukromí a vše hlídá totalitní stát. Vy se přitom ocitnete v roli vlastníka činžovního domu, kdy vás vláda najala k tomu, abyste odposlouchávali vaše nájemníky. Celý příběh hry se odvíjí podle vašich rozhodnutí.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

PPPassword – Simple & Security

Aplikace PPPassword – Simple & Security se dá označit za takovou náhradu za nativní klíčenku na iCloudu. Tento nástroj vám totiž pomůže s ukládáním vašich hesel a přihlašovacích údajů v zabezpečené podobě, kdy navíc data zároveň šifruje i na iCloudu.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

MicSwap Video Pro Audio Editor

Pokud hledáte nějaký zábavný nástroj, s jehož pomocí byste si mohli pohrát se zvukem u vašich videí, tak byste se přinejmenším měli podívat na aplikaci MicSwap Video Pro Audio Editor. S pomocí tohoto programu můžete vystřihnout část původního zvuku a nahradit ho nějakou připravenou nahrávkou.

  • Původní cena: 499 Kč (379 Kč)

Dnes nejčtenější

.