Zavřít reklamu

ikona 1179821_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

iCal Widget
Potřebujete se rychle mrknout do svého diáře? Aplikace iCal vám to bleskurychle umožní, aniž byste museli své iOS zařízení odemknout. Jednoduše si stáhněte dolů své oznamovací centrum a aplikace vám poskytne náhled do vašeho kalendáře. ICal nabízí denní i týdenní harmonogram.

[appbox appstore id1048513780 oldprice=“1,99€“]

Card R
Card R je zajímavou aplikací pro každého, kdo rád využívá vizitky, ale nerad je neustále tahá u sebe. Tato aplikace vám umožní okamžitě vyčíst z jakékoliv vizitky, kterou máte vyfocenou, informace. Aplikace automaticky odstřihne okraje a upraví pozici vizitky.

[appbox appstore id1016928691 oldprice=“7,99€“]

Earth 3D
Aplikace 3D Earth vám přináší ohromující živé 3D simulace naší planety i s aktuálním počasím, předpovědí počasí a světovým časem pro různá města na světě. Informace o počasí se aktualizují každých 30 minut a nabízí předpověď na 48 hodin dopředu. Informace o počasí obsahují: vlhkost, tlak, viditelnost, teplotu vzduchu, celkový popis, čas východu a západu slunce a další.

[appbox appstore id1029388259 oldprice=“4,99€“]

Sense Cam
Vylepšete si svůj přirozený cit pro kompozici fotografií a vytvářejte díky tomu lepší snímky. Aplikace Sense Cam obsahuje průvodce kompozicí, dále indikátor správného náklonu, funkce pro vytvoření symetrického portrétu a mnoho dalších velmi užitečných funkcí. Nyní je aplikace zdarma, nefunguje plug-in.

[appbox appstore id561703347 oldprice=“1,99€“]

Prio
Hledáte nějakou novou cestu, jak si naplánovat den a organizovat své aktivity nebo prostě monitorovat vaše důležité činnosti? Prio je aplikací, která se zaměřuje na připomínání a vytváření různorodých seznamů. V aplikaci si můžete stanovit různou prioritu svým úkolům a den vykonání činnosti/úkolu. Prio nabízí několik barevných motivů, ze kterých si můžete vybrat a uzpůsobit aplikaci svým potřebám.

[appbox appstore id1000572753 oldprice=“0,99€“]

Zen Sketch
Zen Sketch je aplikace na pomezí poznámkového bloku a kreslící aplikace. Všechny vaše poznámky mohou být exportovány ve formě obrázků či dokumentů PDF.

[appbox appstore id821233060 oldprice=“1,99€“]

Speech Translator
Speech Translator je užitečnou aplikací, která vám zajistí profesionální překladač, který budete mít vždy u sebe prostřednictvím svého iPhonu a iPadu. Díky této aplikaci se můžete naučit novému jazyku, cestovat do cizí země nebo chatovat s lidmi, kteří nemluví vaším jazykem. Stačí promluvit k vašemu zařízení a aplikace okamžitě překládá do jednoho z 33 cizích jazyků.

[appbox appstore id863901982 oldprice=“5,99€“]

iRefresh
iRefresh nabízí přehledné a zároveň elegantní uživatelské prostředí, které monitoruje využití paměti, využití bezdrátové sítě a dat, sleduje procesy na pozadí, využití procesoru, dostupné místo na disku a informace o nabíjení zařízení. Dále aplikace nabízí systémové informace o zařízení (název, verze apod.), aktuální využití disku a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1097449568 oldprice=“0,99€“]

Compass Zen
Compass Zen je zajímavou kompasovou aplikací, kterou můžete využít na vašem iPhonu či iPadu. Aplikace vám nabízí možnost zobrazování skutečného či magnetického severu, měření rychlosti, nadmořskou výšku, vaše souřadnice, elegantní a minimalistický design.

[appbox appstore id940317064 oldprice=“6,99€“]

LivePix
LivePix vám umožní prohlížet fotografie, jejich editaci a sdílení GIFů a videí. Začněte si jednoduše užívat vaše Live Photos s automatickým přehráváním. Nebaví vás projíždět fotkami? Prohlédněte si Live Photos v slideshow. Každou Live Photo můžete konvertovat na video nebo GIF a přímo je sdílet na Facebooku či Twitteru. Aplikace podporuje 3D Touch, umožní vám ovládat rychlost Live Photos a nabízí pro Live Photos několik filtrů.

[appbox appstore id1051179821 oldprice=“1,99€“]

NOAA
Prostá a zároveň výkonná aplikace, která zobrazuje aktuální animované snímky počasí z radaru na interaktivní mapě. Aplikace NOAA vám umožní sledovat příchozí bouřky a hurikány. Také budete mít k dispozici widget v oznamovacím centru, který vám poskytne informace o teplotě, aktuálním počasí, různá varování a také radar.

[appbox appstore id1065849535 oldprice=“2,99€“]

Intellie List
Intellie List je minimalistickou aplikací, která vám umožní bleskurychle vytvořit seznamy pro různé účely. Tato aplikace je ideálním řešením pro tvorbu nákupních seznamů, pracovních seznamů, osobních seznamů, seznamů na dovolenou a mnoho dalšího. Aplikace vám umožní přidávat připomínky a poznámky k vašim seznamům. Intellie List je dostupný pro iPhone, iPad a Mac.

[appbox appstore id1073343106 oldprice=“1,99€“]

Dotsi
Dotsi je ultimátní paměťová hra. Cíl je naprosto jednoduchý – stačí si zapamatovat pořadí puntíků, jak se postupně zjevují a pak je musíte zrušit v opačném pořadí, abyste se dostali do dalšího levelu. Zní to fakt primitivně? Zkuste si to sami a uvidíte. S každým dalším levelem, který dokončíte, hra přidává další puntíky, které vyskakují stále rychleji, takže je vcelku těžké zapamatovat si jejich pořadí. Jak daleko se dostanete?

[appbox appstore id1070078177 oldprice=“0,99€“]

Dnes nejčtenější

.