Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Icon Plus – Icon & Logo Design

Aplikace Icon Plus – Icon & Logo Design cílí především na všechny vývojáře a grafické návrháře. S pomocí tohoto nástroje totiž můžete velice rychle a efektivně vytvářet ikonky pro vaše chystané aplikace, nebo kupříkladu se vrhnout na tvorbu loga pro váš projekt.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Road Trip Planner

Jak již samotný název napovídá, aplikace Road Trip Planner slouží pro plánování různých tras. Jestliže jste vášnivým cestovatelem, nebo často chodíte na nejrůznější výlety a výpravy, určitě byste tento nástroj neměli přehlédnout. S jeho pomocí si totiž předem můžete celou trasu naplánovat a přesně vědět, kudy se následně vydat.

  • Původní cena: 249 Kč (199 Kč)

Color Folder Master

Pomocí složek můžete velice spolehlivě odlišit různé soubory a příslušně si je tak kategorizovat. Co když ale máte více složek na jednom místě a začíná v nich být chaos? V takovém případě by se vám mohla hodit aplikace Color Folder Master. S její pomocí totiž můžete změnit barvičky u vašich složek, díky čemuž je opět odlišíte od ostatních.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Doom & Destiny

Máte v oblibě parádní adventury, které vás na první pohled dokáží zaujmout typickou retro grafikou? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně byste neměli přehlédnout hru Doom & Destiny. V této hře budete ovládat čtyři takzvané šprty, kteří se náhodou ocitnou ve fantasy světě, kde je všichni považují za hrdiny. Vaším úkolem bude, abyste se dokázali probojovat skrze řadu nepřátel.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Tengami

Další parádní adventurou, kterou si zde dneska uvedeme, je Tengami. Jedná se o atmosferickou hru z japonského prostředí, kde budete muset řešit řadu hádanek a hlavolamů, přičemž se samozřejmě také nevyhnete různým záhadám. V této hře na vás čeká neuvěřitelný svět, perfektní příběh a skvělý soundtrack.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

Batch Photo Resizer

S pomocí aplikace Batch Photo Resizer můžete v rychlosti měnit rozlišení u hned několika obrázků zároveň. To ale samozřejmě není vše. Tento nástroj si nadále také poradí například se změnou velikosti, neboli kompresí, a s hromadnou změnou názvu. Aplikace především těží z uživatelsky přívětivého prostředí a parádní rychlosti.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Euro Truck Simulator 2

Máte chuť si projet Evropu křížem krážem? Do akce se totiž opět dostala legendární hra Euro Truck Simulator 2. V této hře usednete za volant nákladního vozidla a vaším úkolem bude převést náklad z bodu A do bodu B. Přitom se ale budete muset vynasnažit vybudovat svou vlastní přepravní společnost, která bude dominovat celému evropskému trhu.

  • Původní cena: 19,99 € (4,99 €)

Dnes nejčtenější

.